Τριημερο εκδηλωσεων απο τον Πολιτιστικο Λαογραφικο Συλλογο Νεολαιας Νεας Ορεστιαδας «Οι Θρακες»

Από τις 26 μέχρι τις 28 Ιουνίου με τη συμμετοχή συλλόγων από τις Σέρρες, την Έδεσσα, το Αιγίνιο, την Ξάνθη

Ο Πολιτιστικός Λαογραφικός Σύλλογος Νεολαίας Νέας Ορεστιάδας «Οι Θράκες» με τη συμπαράσταση του δήμου, της περιφέρειας, της Ε.ΠΟ.Φ.Ε., του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης διοργανώνει ένα μοναδικό τριήμερο από τις 26 μέχρι τις 28 Ιουνίου στον υπαίθριο χώρο του 1ου Γυμνασίου-Λυκείου γεμάτο με παράδοση, δράση, χορό, τραγούδι, ζωντάνια!
 
Οι διοργανωτές φιλοδοξούν να καταστήσουν το «Χορευτικό Αντάμωμα Νέας Ορεστιάδας» θεσμό στον τομέα του πολιτισμού και της παράδοσης, ξεπερνώντας τα γεωγραφικά όρια της Περιφέρειάς μας. Ήδη σε αυτό το πρώτο αντάμωμα συμμετέχουν πολιτιστικοί σύλλογοι από τις Σέρρες, την Έδεσσα, το Αιγίνιο, την Ξάνθη. 

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων αναλυτικά περιλαμβάνει:

26/06 και ώρα 8.00μ.μ: οι Φιλοπρόοδος Σύλλογος Έδεσσας «Μέγας Αλέξανδρος», Σύλλογος Ποντίων Ν. Ξάνθης, Πανηπειρωτικός Σύλλογος Ν.Σερρών, Πολιτιστικός Λαογραφικός Σύλλογος Καβακλιωτών Αιγινίου «Ανατολική Ρωμυλία», καθώς και τμήματα του συλλόγου «Οι Θράκες», θα συμμετέχουν σε μια αξιοπρόσεκτη εμφάνιση-παράσταση.

27/06 και ώρα 8.00μ.μ:Θεατρική παράσταση από μαθητές του 1ου Λυκείου της Ορεστιάδας

28/06 και ώρα 11.00 π.μ: Εθελοντική δράση από άτομα του συλλόγου, του δήμου και της περιφέρειας στο χώρο του παλιού δασαρχείου.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.