«Ο κ. Καραλιδης δεν λεει αληθεια και δεν πειθει»

Η απάντηση Μαρκόπουλου στο «πινγκ – πονγκ» δηλώσεων για το γραφείο στη Θάσο

Συνέχεια στο «πινγκ – πονγκ» εκατέρωθεν δηλώσεων και κατηγοριών για το θέμα που ξεκίνησε από την απόφαση της περιφέρειας για μίσθωση γραφείο στη Θάσο και εξελίχθηκε σε «γενικότερη σύρραξη» πολιτικών επιλογών, δίνει ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας κ. Θεόδωρος Μαρκόπουλος τονίζοντας πως ο κ. Καραλίδης δεν λέει την αλήθεια και δεν πείθει επισημαίνοντας παράλληλα πως οι καταγγελίες και οι δηλώσεις του επικεφαλής της «Κοινωνικής Συμμαχίας» εντάσσονται στην προσπάθεια προβολής και εξασφάλισης ρόλου για τον ίδιο. Συγκεκριμένα ο κ. Μαρκόπουλος ανέφερε σε γραπτό του μήνυμα: «Δυστυχώς ο κ. Φ. Καραλίδης αυτοπροσδιορίζεται και απολογείται χωρίς να λέει αλήθεια αλλά και χωρίς να πείθει.
 
Θα μπορούσαμε να του θυμίσουμε τοποθετήσεις του π.χ. στις συνεδριάσεις της Οικονομικής Επιτροπής ή άλλα γεγονότα της προηγούμενης θητείας, όταν βρισκόταν στην διοίκηση της περιφέρειας!
 
Δεν είμαστε ίδιοι! Για αυτό η διοίκηση της περιφέρειας ΑΜΘ, με επικεφαλής τον περιφερειάρχη Γ. Παυλίδη, θα συνεχίσει την προσπάθειά της για την ανάπτυξη της περιφέρειας και για την αντιμετώπιση των προβλημάτων, όσο κάποιοι προσπαθούν να εξασφαλίσουν ρόλο και προβολή για τον εαυτό τους».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.