Θα λειτουργησει το Τμημα Δοκιμων Αστυφυλακων Κομοτηνης απο τον Σεπτεμβριο για να υποδεχτει τους εισακτεους των ετων 2013 και 2014

Μετά από συμφωνία του Γιάννη Πανούση όπως δήλωσε η Σταυρούλα Τζατζανά

Εισακτέους των ετών 2013 και 2014 ενδέχεται να απορροφήσει τη νέα εκπαιδευτική περίοδο που ξεκινά τον Σεπτέμβριο, το Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων της Κομοτηνής, όπως προέκυψε κατά τις πρόσφατες επαφές της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης με τον Υπουργό κ. Γιάννη Πανούση.

 

Αίτημα της Ένωσης ήταν η εισαγωγή επιτυχόντων των 2 προηγούμενων ετών, όπως και αυτών που θα πετύχουν να εισαχθούν φέτος. Παρότι η μνημονιακή δέσμευση υπαγορεύει την εισαγωγή και μόνο των εισακτέων του 2013, ο κ. Πανούσης συμφώνησε σε ανάλογο αίτημα των αστυνομικών, κι έχει προτείνει να εισαχθούν κι οι επιτυχόντες του προηγούμενου έτους. Η κ. Σταυρούλα Τζατζανά, απερχόμενη Πρόεδρος της Ένωσης , σημείωσε ότι η διάθεση του Υπουργού αποτελεί «ένα πολύ καλό βήμα» στη λειτουργία του ΤΔΑ Κομοτηνής.

 

Η ίδια εξάλλου ανέφερε ότι επιστρέφουν στην τοπική Σχολή Δοκίμων Αστυφυλάκων, αποσπασμένοι αστυνομικοί, προκειμένου να αναλάβουν καθήκοντα ενόψει και της εκκίνησης του νέου εκπαιδευτικού έτους, προς ικανοποίηση και της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης που έθεσε το ανάλογο αίτημα στην πολιτική και φυσική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.