Δεκα αστυνομικοι για την ενισχυση του μεθοριακου σταθμου της Νυμφαιας

Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες

Στην κατεύθυνση της εύρυθμης λειτουργίας του μεθοριακού σταθμού της Νυμφαίας και στη βελτίωση της αστυνόμευσης της περιοχής, αναμένεται ότι θα συμβάλλει η ενίσχυση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ροδόπης με 14 αστυνομικούς από άλλες διευθύνσεις κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, βάσει εγκριτικής διαταγής από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ.

 

10 από τους αστυνομικούς υπαλλήλους αναμένεται να αναλάβουν δράση στο μεθοριακό σταθμό της Νυμφαίας, όπου εντοπίζονται σημαντικά προβλήματα, στην εξυπηρέτηση των διερχόμενων πολιτών, επιτρέποντας και στο υφιστάμενο προσωπικό να εργάζεται υπό καλύτερες συνθήκες, όπως διευκρίνισε η κ.Σταυρούλα Τζατζανά, απερχόμενη Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης.

 

Περαιτέρω θα ενισχυθεί κι η αστυνόμευση της περιοχής, με την αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού που προστίθεται στη δύναμη της αστυνομικής διεύθυνσης, σε εφαρμογή της απόφασης του Αρχηγείου.

 

Η κ. Τζατζανά εξέφρασε την ικανοποίησή της για την εξέλιξη που σχετίζεται με την άμεση ενδυνάμωση των τοπικών αστυνομικών υπηρεσιών που αποτελεί και διεκδίκηση της συνδικαλιστικής τους Ένωσης.

 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.