Το «Κουζουλο» εγινε ενος (+ Gallery)

Συμπλήρωσε ένα χρόνο λειτουργίας και το γιόρτασε με ένα ανεπανάληπτο κρητικό γλέντι

Πριν από ακριβώς έναν χρόνο καλωσορίσαμε στην Κομοτηνή ένα νέο μοναδικό στο είδος του κατάστημα, που έθεσε ως μεγάλο του στόχο να «μυήσει» τους Κομοτηναίους στον πλούτο της Κρητικής Κουζίνας.
 
Έναν χρόνο μετά το «Κουζουλό» και η ομάδα του μπορεί υπερήφανα να δηλώνει πως ο στόχος επετεύχθη και μάλιστα στο μέγιστο. Αυτό αποδεικνύεται από τον αριθμό όσων «μυημένων» πλέον θαμώνων του μαγαζιού που έδωσαν το «παρών» στο κρητικό γλέντι που στήθηκε για τον εορτασμό του πρώτου ιδιαιτέρως επιτυχημένου χρόνου λειτουργίας του μαγαζιού.
 
Το «Κουζουλό» έκλεισε τον πρώτο του χρόνο και γιόρτασε παρέα με αγαπημένα πρόσωπα και φίλους που κατέστησαν με την στήριξή τους τη γιορτή αυτή εφικτή, σε ένα κρητικό γλέντι δίχως προηγούμενο, με τις ασυναγώνιστες γεύσεις μεσογειακής διατροφής που έλκει τiς ρίζες της από την κρητική γη, άφθονη ρακή και μουσικές του νησιού δια χειρός του κ. Γιώργου Μπράνα και της παρέας του, που κράτησε μέχρι πρωίας.
 
Ο ιδιοκτήτης Ανδρέας Σκουντριδάκης επί της υποδοχής εμφανώς συγκινημένος και χαρούμενος, όπως αντίστοιχα και όλο το επιτελείο του μαγαζιού.
 
Ιδιαίτερη στιγμή της βραδιάς, η στιγμή που σύσσωμη η ομάδα του μαγαζιού αγκαλιασμένη έσβησε τα κεράκια της τούρτας στον εξωτερικό χώρο, καταχειροκροτούμενοι από τους θαμώνες, δεχόμενοι βροχή ευχών για πολλά ακόμα χρόνια επιτυχίας.
 
Κατά τη διάρκεια της βραδιάς δεν θα μπορούσε να λείψει ο χορός σε κρητικούς πάντα ήχους, με τον Ανδρέα και τους συνεργάτες του να κάνουν την αρχή, δίνοντας το ρυθμό και παρασύροντας αρκετούς από τους θαμώνες.
 
Εμείς δεν μένει παρά να ευχηθούμε με τη σειρά μας και δια των σελίδων του «ΠτΘ» χρόνια πολλά σε όλη την «οικογένεια» του Κουζουλού, με γεύσεις που κάνουν τη διαφορά στον γαστριμαργικό χάρτη της πόλης , κυρίως με μεράκι, αγάπη και πίστη σε αυτό που δημιούργησαν, θέτοντας κάθε μέρα νέους στόχους.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.