Πρακτικη ασκηση μαθητων 1ου ΕΠΑΛ Κομοτηνης σε επιχειρησεις του Βερολινου

Παρουσίαση των αποτελεσμάτων του προγράμματος Δια Βίου Μάθησης ERASMUS+

Το 1ο ΕΠΑΛ Κομοτηνής διοργανώνει εκδήλωση προβολής και διάχυσης αποτελεσμάτων του ευρωπαϊκού προγράμματος Δια Βίου Μάθησης ERASMUS+, τη Δευτέρα στις 11 Μαΐου 2015, στο αμφιθέατρο του 1ου ΕΠΑΛ Κομοτηνής, στις 12:00 μμ.
 
Ο τίτλος του προγράμματος είναι «Πρακτική Άσκηση μαθητών 1ου ΕΠΑΛ Κομοτηνής σε επιχειρήσεις του Βερολίνου» με κωδικό 2014-EL01-KA102-000196 και υλοποιήθηκε με ευρωπαϊκή χρηματοδότηση στα πλαίσια του Προγράμματος ERASMUS+ (Πρόσκληση 2014) από 16-03-2015 έως 28-03-2015.
 
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα προβληθούν τα αποτελέσματα της κινητικότητας που αφορούν σε 18 μαθητές/ τριες του 1ου ΕΠΑΛ και θα απονεμηθούν στους συμμετέχοντες για πρώτη φορά εκτός των άλλων πιστοποιητικών και ευρωπαϊκά πιστοποιητικά ECVET – πιστοποιητικά αξιολόγησης και πιστοποίησης γνώσεων, δεξιοτήτων και ικανοτήτων που απόκτησαν οι ωφελούμενοι μαθητές κατά την Πρακτική Άσκηση στο Βερολίνο. Επίσης θα ακολουθήσει ενημέρωση για τους σκοπούς του προγράμματος και τα οφέλη του στους μαθητές της επαγγελματικής εκπαίδευσης της Ροδόπης και στην τοπική κοινωνία της Κομοτηνής. Η πρόσκληση είναι ανοιχτή για όλους όσους ενδιαφέρονται για την Τεχνική Επαγγελματική Εκπαίδευση στην περιοχή μας. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.