35χρονο διακινητη ναρκωτικων συνελαβε η αστυνομια στις Σαπες

Διωκόταν με Ένταλμα Σύλληψης

Συνελήφθη την Τετάρτη το μεσημέρι, στις Σάπες Ροδόπης, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, 35χρονος, ο οποίος διώκεται με Ένταλμα Σύλληψης, από τις Ελληνικές Δικαστικές Αρχές, για διακεκριμένη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών από κοινού.
 
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε αρμοδίως. 

Για 3 διαρρήξεις καταστημάτων κατηγορείται 31χρονος στη Δράμα

Μέρος από τα κλοπιμαία ανακάλυψε η αστυνομία στο σπίτι του
 
Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, τρεις διαρρήξεις καταστημάτων – επιχειρήσεων, τετελεσμένες και σε απόπειρα, που είχαν διαπραχθεί κατά το χρονικό διάστημα από 18-1-2015 έως 18-2-2015, σε χωριά της Δράμας. Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 31χρονου, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές και φθορές.
 
Αναλυτικότερα, από τις έρευνες των αστυνομικών προέκυψε ότι ο δράστης, το παραπάνω χρονικό διάστημα, διέρρηξε, σε χωριά της Δράμας, δύο καταστήματα – επιχειρήσεις, προκαλώντας σε αυτά φθορές, ενώ αποπειράθηκε να διαρρήξει ακόμη ένα κατάστημα, χωρίς όμως να τα καταφέρει.
 
Κατά τη διάπραξη των διαρρήξεων αφαίρεσε συνολικά διάφορα πακέτα τσιγάρων, συνολικής αξίας 2.500 περίπου ευρώ, στιγμιαία λαχεία και το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ.
 
Στην κατοχή του 31χρονου βρέθηκε μέρος από τα αφαιρεθέντα πακέτα τσιγάρων, το οποίο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον δικαιούχο του. Σημειώνεται ότι ο δράστης έχει απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές. Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενήργησε η Ομάδα Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας. 

Κλοπή οχήματος εξιχνίασε η αστυνομία μετά από ένα μήνα στην Καβάλα

35χρονος ο δράστης

Εξιχνιάστηκε ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, κλοπή Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, που διαπράχθηκε, 13/15-4-2015, στην πόλη της Καβάλας.
 
Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 35χρονου, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή, διότι, όπως προέκυψε από τις έρευνες, την 13/15-4-2015, αφαίρεσε, από την Καβάλα, ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.
 
Στο πλαίσιο των ερευνών εντοπίσθηκε το παραπάνω όχημα, το οποίο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του. Σημειώνεται ότι ο δράστης έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για ληστεία και παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.
 
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.