Ο «τελικος» της ΑΕΚ με φοντο την ανοδο στη Γ’ Εθνικη

Η Α.Ε. Κομοτηνής φιλοξενείται σήμερα στις 5 το απόγευμα από τον Πανσερραϊκό στον πιο σημαντικό αγώνα ολόκληρης της χρονιάς για την ομάδα του Βασίλη Στοάκη.

 

Η ομάδα της Κομοτηνής αυτή τη στιγμή ισοβαθμεί στην κορυφή του ομίλου της με τον Αστέρα Καβάλας, ωστόσο στην ισοβαθμία αυτή υπερτερεί της μακεδονικής ομάδας, αφού έχει πολύ καλύτερο συντελεστή σε επίθεση και άμυνα. Και με δεδομένο ότι η Ορεστιάδα δε θα «κατέβει» στο παιχνίδι της με τον Αστέρα Καβάλας και θα ηττηθεί, δηλαδή, στα «χαρτιά» μόνο με 20-0, η ΑΕΚ κρατάει την τύχη της στα χέρια της.

 

Εφόσον νικήσει στις Σέρρες, ακόμη και με 1 πόντο, τότε θα είναι πρώτη και καλύτερη στον όμιλο των πλέι οφ της Α’ ΕΚΑΣΑΜΑΘ και θα έχει εξασφαλίσει την άνοδο στη Γ’ Εθνική, εκεί όπου θα αγωνίζεται του χρόνου σίγουρα κι ο ΓΑΣ Κομοτηνή, που έχει υποβιβαστεί και τυπικά από τη Β’ Εθνική.

 

Έτσι, το τμήμα μπάσκετ της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής έχει «ραντεβού» με την ιστορία σήμερα το απόγευμα. Με τον «δικό μας», Βασίλη Στοάκη στο «τιμόνι», που θα γράψει κι αυτός ιστορία αν κερδίσει την άνοδο μόλις στα 25 του χρόνια και μόλις στην πρώτη του χρονιά ως πρώτος προπονητής, θα επιδιώξει να επιστρέψει στη Γ’ Εθνική για πρώτη φορά, μετά την αγωνιστική περίοδο 2007-2008.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.