«Τυφωνας» ΑΕΚ!

Το τμήμα μπάσκετ της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής επικράτησε με σκορ 135-31 του Ρούπελ Σιδηροκάστρου και έκανε ένα ακόμα βήμα στη μάχη για την κατάληψη της 1ης θέσης, με δεδομένο το σενάριο ισοβαθμίας στην κορυφή, όπου θα μετρήσει η συνολική διαφορά πόντων ανάμεσα στην ομάδα του Βασίλη Στοάκη και τον Αστέρα Καβάλας!

 

Το παιχνίδι δεν αντέχει ιδιαίτερης κριτικής, καθώς, όπως μαρτυρά και το τελικό σκορ, η Α.Ε. Κομοτηνής κυριάρχησε ολοκληρωτικά σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης που διεξήχθη το Σάββατο το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας. Οι γηπεδούχοι ήταν εξαιρετικοί και στις δύο πλευρές του γηπέδου κι ουσιαστικά «έπνιξαν» τον αντίπαλό τους τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση, σκοράροντας με εκπληκτικό ρυθμό και δεχόμενοι πόντους με το… «σταγονόμετρο»!

 

Μετά την κορυφαία φετινής της «παράσταση» η Α.Ε. Κομοτηνής επικεντρώνεται στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν απέναντι στον Πανσερραϊκό, που θα διεξαχθεί μετά το Πάσχα, έχοντας πλέον πολύ καλή διαφορά πόντων, μετά και την πολύ υψηλή επιθετική της συγκομιδή στο ματς με τον Ρούπελ και τους λίγους πόντους που δέχθηκε. Με τα τωρινά δεδομένα, δηλαδή, η ομάδα της Κομοτηνής θα καταφέρει να εξασφαλίσει την άνοδο στη Γ’ Εθνική, αρκεί να κερδίσει στις Σέρρες, δεδομένου πως αυτή τη στιγμή έχουν το «πάνω χέρι» στην ισοβαθμία με τον Αστέρα Καβάλας.

 

Η ταυτότητα του αγώνα

 

AE Kομοτηνής (Στοάκης): Καναράς 10, Χονδρόπουλος 43(9), Βάκρινος, Λεφής 10(1), Μουράτ 15 (3), Κουτσοβασίλης 16(4), Σιμάκης 17(1), Χατζηπαυλίδης 4, Παπακωνσταντίνου, Κοτσαρίδης 2, Θεοδωρίδης 6, Γκιρίτσης 12,

Ρούπελ (Γρεασίδης): Καμπέρης, Γρεασίδης 3(1), Δαλαγκόζης 13(2), Παρχαρίδης 5, Δαμιανάκος, Βεζύρης 2, Μάντζιος 3, Παπαδόπουλος 5.

 

Ρεπορτάζ: Χάρης Παρασκευόπουλος, Κώστας Αβραμίδης

[email protected], [email protected]

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.