Αποκλεισμος για τη Δοξα Προσκυνητων

Η Δόξα Προσκυνητών την Τετάρτη δεν κατάφερε να περάσει στη δεύτερη φάση του κυπέλλου ερασιτεχνών, καθώς σε έναν νοκ άουτ αγώνα ηττήθηκε στο γήπεδό της από τον Ηρακλή Νέου Ζυγού με σκορ 1-2.

 

Η ομάδα των Προσκυνητών, αν και προηγήθηκε στο σκορ με γκολ του Αλεξάνδρου στο 20ο λεπτό, δεν είχε την ανάλογη συνέχεια. Διατήρησε το προβάδισμά της ως σε όλο το πρώτο ημίχρονο, ωστόσο ισοφαρίστηκε στο 56’ με τέρμα του Κυριαζή, ο οποίος πέτυχε το 1-1. Και παρόλο που όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι θα οδηγηθεί στην παράταση, οι Κυπελλούχοι της ΕΠΣ Θράκης στάθηκαν άτυχοι καθώς οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πετύχουν και δεύτερο γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα.

 

Πιο συγκεκριμένα, στο 94’ ο διαιτητής Τζουμαλάκης υπέδειξε την εσχάτη των ποινών σε ανατροπή του Κυριακή από τον Βλαχάκη, μες στη μεγάλη περιοχή, κι ο Κωφίδης ευστόχησε από τα 11 βήματα απέναντι στον Βλαδιμηρίδη, ολοκληρώνοντας με τον τρόπο ατό την ανατροπή για την ομάδα του Ηρακλή Νέου Ζυγού, που έκαμψε την αντίσταση της Δόξας Προσκυνητών και πήρε την πρόκριση για τον επόμενο γύρο του κυπέλλου ερασιτεχνών.

 

Πλέον, η ομάδα του Γιάννη Κλειτσιώτη επικεντρώνεται στη συνέχεια του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣ Θράκης κι ειδικότερα στη «μάχη» της πρωτιάς στην κατηγορία, με δεδομένο, μάλιστα, ότι έπειτα από τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα που έχει καταγράψει τον τελευταίο καιρό, μετά και τη δεύτερη αγωνιστική των play off, έπεσε από την κορυφή της κατάταξης, εκεί όπου βρίσκεται η Φιλία. Φυσικά, η Δόξα κρατά στο χέρι της την τύχη της, εφόσον στα υπόλοιπα ματς κατορθώσει να πάρει τις νίκες που χρειάζεται, προκειμένου να επανέλθει και να σταθεροποιηθεί ξανά στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

 

Η ταυτότητα του αγώνα

 

Δόξα Προσκυνητών: Βλαδιμηρίδης, Ραμαντάνης, Παπάς (30΄Λιάρος), Ζουμπιάδης, Βλαχάκης, Τρίχας, Γεμενετζής, Αλεξάνδρου (80΄ Βελημβασάκης), Σταύρου, Ντράτζη (46΄ Τσώνης), Βάσκος.

Ηρακλής Νέου Ζυγού: Ζλατίνης, Τσαλτίδης, Γκότσης, Τσαβδαρίδης, Ιωσηφίδης, Ευθυμιάδης, Κυριαζής (95΄ Κοκκολίδης), Τσακιράκης (85΄ Δέλτσος), Τσακήρ Σουλεϊμάν (78΄ Αρσένιος), Χασιώτης, Κωφίδης.

Διατητές: Τζουμαλάκης, Κριωνάς και Βενέζης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.