Εργασιες στο ΔΑΚ ενοψει ΠΑΟΚ με αντικατασταση τμηματος του χλοοταπητα

Το ΔΑΚ Κομοτηνής, όπως σας είχε διαβεβαιώσει με το αναλυτικό ρεπορτάζ της περασμένης εβδομάδας ο «ΠτΘ» δεν πρόκειται να κλείσει, ούτε ο Πανθρακικός θα… «ξεσπιτωθεί», αλλά όπως όλα δείχνουν θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ σε έναν πολύ καλύτερο αγωνιστικό χώρο.

 

Από τις αρχές της τρέχουσας εβδομάδας, εξάλλου, στο ΔΑΚ γίνονται εργασίες υπό την επίβλεψη των ανθρώπων της τεχνικής εταιρίας συντήρησης του γηπέδου, προκειμένου στα υπόλοιπα τέσσερα παιχνίδια που θα διεξαχθούν σε αυτό, ο αγωνιστικός χώρος να είσαι κατά το μέτριο του εφικτού σε καλύτερη κατάσταση.

 

Η αλλαγή, τουλάχιστον όσον αφορά την εικόνα του γηπέδου θα είναι σχεδόν θεαματική, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι το πρόβλημα λύνεται δια παντός. Απλά, η διοίκηση της ομάδας σε συνεργασία με την εταιρία Econ21 και με δεδομένο πως ο καιρός επιτρέπει αυτές τις ημέρες την πραγματοποίηση ορισμένων εργασιών, θέλησαν να εξασφαλίσουν ότι ο αγωνιστικός χώρος του ΔΑΚ Κομοτηνής θα είναι κατάλληλος για τη διεξαγωγή αγώνων και δε θα θυμίζει στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος χωράφι.

 

Έτσι, είναι σε εξέλιξη η αντικατάσταση του τμήματος του χλοοτάπητα που καλύπτει στην ουσία όλον τον κεντρικό άξονα του γηπέδου, από τη μια μεγάλη περιοχή ως την απέναντι. Δηλαδή, οι υπεύθυνοι αφαιρούν πρώτα τα παλιά κομμάτια του χλοοτάπητα, που σε πολλά σημεία ήταν κατεστραμμένος από την επιβάρυνση που είχε υποστεί και τα αντικαθιστούν με νέα τμήματα χορταριού, κάνοντας παράλληλα κι όποιες εργασίες είναι δυνατές, δεδομένης και της πίεσης χρόνου, στο υπόστρωμα του γηπέδου.

 

Οι εργασίες αυτές αναμένεται να ολοκληρωθούν ως την Πέμπτη και καλώς εχόντων των πραγμάτων το Σάββατο στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ το ΔΑΚ θα θυμίζει… «χαλί», ειδικά αν αναλογιστούμε σε τι κατάσταση ήταν πριν.

 

Βέβαια, το πρόβλημα με την παντελή έλλειψη αποστραγγιστικού συστήματος παραμένει κι είναι κάτι, άλλωστε, που δε θα μπορούσε να λυθεί τη δεδομένη χρονική στιγμή, αλλά ένα ζήτημα που θα εξεταστεί εκ νέου το καλοκαίρι από την ΠΑΕ Πανθρακικός.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.