To Photoparty επιστρεφει και φετος στο Στεκι της Πολιτιστικης Κινησης

Μετά και την μεγάλη επιτυχία της πρώτης περσινής διοργάνωσης το Photoparty της Πολιτιστικής Κίνησης επιστρέφει αυτή την Κυριακή 19 Απριλίου, στο Στέκι της Πολιτιστικής Κίνησης Ν. Ροδόπης. Το δεύτερο αυτό Photoparty θα πραγματοποιηθεί και φέτος στην Κομοτηνή, την Κυριακή του Θωμά, από τις 10 το πρωί έως τις 8 το απόγευμα με την συμμετοχή της Φωτογραφικής Ομάδας Κομοτηνής, του Blackbox Ξάνθης, του Φωτογραφικού Ομίλου Καβάλας και μεμονωμένων φωτογράφων από όλη την Ελλάδα.

 

Πρόκειται για μία φωτογραφική όπως έχει χαρακτηριστεί εκδήλωση κατά τη διάρκεια της οποίας γίνονται παρουσιάσεις της φωτογραφικής δουλειάς των συμμετεχόντων και ταυτόχρονη κριτική και συζήτηση γύρω από την καλλιτεχνική φωτογραφία.

 

Ο Απρίλιος όμως στην Πολιτιστική Κίνηση του ν.Ροδόπης έχει και συνέχεια με το τριήμερο συνεχόμενων προβολών όλων των βραβευμένων και πιο αξιόλογων ντοκιμαντέρ του φετινού Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης που θα πραγματοποιηθεί από την Δευτέρα 20 έως και την Τετάρτη 22 Απριλίου από τις 7 το απόγευμα έως τις 11.30 το βράδυ.

 

Τέλος η Πολιτιστική αποχαιρετά τον Απρίλη με μία μουσική συναυλία ελληνικής και ξένης μουσικής, το Σάββατο 25 Απριλίου στις 9 το βράδυ. Οι νεότεροι μουσικοί της Πολιτιστικής Κίνησης Ν. Ροδόπης συμπράττουν με τους παλαιότερους μουσικούς του Συλλόγου σε μια Συναυλία αφιερωμένη στα παλαιότερα και στα νεότερα μέλη του Συλλόγου, καθώς και σε όλους τους φίλους που τιμούν με την παρουσία τους τις εκδηλώσεις της Πολιτιστικής Κίνησης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.