Το κινηματογραφικο μενου της εβδομαδας

Η ελληνική «Amore Mio», μια κωμωδία που πραγματεύεται το αιώνιο θέμα των σχέσεων και η επιστροφή της «Τριλογίας της Απόκλισης» στη μεγάλη οθόνη με την ταινία «Η τριλογία της Απόκλισης: Ανταρσία» αποτελούν τις νέες εισόδους για αυτή την εβδομάδα στο κινηματογραφικό μενού του Odeon Kosmopolis μαζί με την ταινία κινουμένων σχεδίων «Σον το Πρόβατο». Παράλληλα συνεχίζουν την πορεία τους στις κινηματογραφικές αίθουσες ο «Νυχτερινός Ανταποκριτής» με τον Τζέικ Τζίλενχαλ στον πρωταγωνιστικό ρόλο και το εξαιρετικό ψυχολογικό θρίλερ επιστημονικής φαντασίας «Από μηχανής» αλλά και η γνωστή σε όλους «Σταχτοπούτα». Τέλος για όσους θέλουν να περάσουν ένα όμορφο οικογενειακό κινηματογραφικό απόγευμα η επανεμφάνιση του Μπομπ Σφουγγαράκη και της παρέας του στη μεγάλη οθόνη αποτελεί της ιδανική επιλογή.

 

Αναλυτικά το κινηματογραφικό πρόγραμμα στο Odeon Kosmopolis περιλαμβάνει:

 

Amore Mio

 

Ο πιο δύσκολος πόλεμος είναι παραδοσιακά αυτός μεταξύ των φύλων – ο πιο σέξι, σαφώς ακήρυχτος, αλλά και συναρπαστικός τις περισσότερες φορές, πόλεμος χωρίς κανόνες και όρια! Λαβωμένες καρδιές, φτερά τσακισμένα, όνειρα ανεκπλήρωτα, παράπλευρες απώλειες και απρόβλεπτα ξεκαρδιστικές, πολλές φορές, εξελίξεις… Όλα μπορούν να συμβούν στην «κόντρα» των σεξουαλικών αιωνίων! Τέσσερις ερωτικές και απόλυτα πιπεράτες ιστορίες συνθέτουν ένα συναρπαστικό, μοντέρνο, κινηματογραφικό παζλ στην θεότρελη κωμωδία καταστάσεων που κατάφερε να κλείσει σπίτια στην Ιταλία και να αναγκάσει τους «γείτονες» σε γέλια μέχρι δακρύων. Οι εξωσυζυγικές περιπέτειες ενός προπονητή γυναικείας ομάδας βόλεϊ, μια κολλητή κι ένας κολλητός που ερωτεύονται την ίδια γυναικάρα, μια ανέλπιστα αταίριαστη σχέση μεταξύ ετερώνυμων και οι μετά-συζυγικές αναζητήσεις ενός γάμου της συμφοράς μπλέκονται με τον πιο απρόβλεπτο τρόπο και μοιράζουν άφθονο γέλιο!

 

Η Τριλογία της Απόκλισης: Ανταρσία

 

Το «Η Τριλογία της Απόκλισης: Ανταρσία» αποτελεί το δεύτερο μέρος της επιτυχημένης σειράς ταινιών «Τριλογία της Απόκλισης» και είναι βασισμένο στο αντίστοιχο βιβλίο-φαινόμενο που αποτελεί τη συνέχεια του αρχικού «Η Τριλογία της Απόκλισης: Οι Διαφορετικοί». Τα δύο βιβλία μαζί που έχουν κατακτήσει με χαρακτηριστική ευκολία την πρώτη θέση στη λίστα με τα πιο επιτυχημένα best sellers των New York Times, έχουν πουλήσει περισσότερα από 3 εκατομμύρια αντίτυπα και συγκαταλέγονται ανάμεσα στα πιο δημοφιλή e-books όλων των εποχών.

 

Νυχτερινός Ανταποκτιτής

 

Ο Τζέικ Τζίλενχαλ πρωταγωνιστεί ως ο Λου Μπλουμ, ένας φιλόδοξος νέος που αναζητάει απεγνωσμένα δουλειά και ανακαλύπτει τον αδυσώπητο κόσμο του εγκληματολογικού ρεπορτάζ. Θα γνωρίσει μια ομάδα από κινηματογραφικά συνεργεία που τραβούν πλάνα από τρακαρίσματα, φωτιές, φόνους και άλλες καταστροφές και θα αποφασίσει να δοκιμάσει την τύχη του στην επικίνδυνη πραγματικότητα του nightcrawling, όπου η κάθε αστυνομική σειρήνα ισοδυναμεί με μια πιθανή αποκλειστικότητα και τα θύματα μετριούνται με δολάρια και δημοσιότητα.

 

Από Μηχανής

 

Ένας δισεκατομμυριούχος προγραμματιστής θα φέρει έναν από τους υπαλλήλους του στην πολυτελή κατοικία του για να συμμετάσχει σε ένα πείραμα που θα αφορά την τελευταία του εφεύρεση, ένα εξαιρετικά προηγμένο θηλυκό ρομπότ που διαθέτει τεχνητή νοημοσύνη.

 

Ένα πολύ ιδιαίτερο ερωτικό τρίγωνο ζωντανεύει στη μεγάλη οθόνη με την αλήθεια, το ψέμα, το ρεαλισμό και την ψευδαίσθηση να εναλλάσσονται μέσα από εικόνες, ιλιγγιώδεις ταχύτητες και ένα πολύ δυναμικό μοντάζ που κρατά το θεατή καθηλωμένο μέχρι και την τελευταία σκηνή.

 

Σον το Πρόβατο

 

Ο Σον είναι ένα έξυπνο, άτακτο πρόβατο, που ζει με το κοπάδι του στη Φάρμα Μόζι Μπότομ και υπό την επίβλεψη του Αγρότη και του Μπίτζερ, ενός καλοπροαίρετου αλλά μη αποτελεσματικού τσοπανόσκυλου. Παρά τις προσπάθειες του Σον, η ζωή στη φάρμα τους έχει δυσκολέψει, κι ο Σον θα καταστρώσει ένα πανούργο σχέδιο: να πάρουν ρεπό. Πρέπει να προσέχετε τι εύχεστε όμως. Σύντομα τα πράγματα θα βγουν εκτός ελέγχου και οι αταξίες του Σον θα απομακρύνουν τον άμοιρο αγρότη τη φάρμα του. Με τη βοήθεια του κοπαδιού, ο Σον θα ταξιδέψει στη Μεγάλη Πόλη για να σώσουν τον αγρότη- η αποτυχία δεν είναι επιλογή!

 

Σταχτοπούτα

 

Η νεαρή Ella έχει μόλις χάσει τη μητέρα της, αλλά θα στηρίξει τον αγαπημένο της πατέρα στην απόφαση του να ξαναπαντρευτεί… για να πάθει στο τέλος ό,τι και η γνωστή Σταχτοπούτα… Η ταινία «τσακίζε»ι στο box office και στη χώρα μας…

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.