«Step Point», εκει που η ανεση συνανταει τη μοδα!

Λίγες μέρες λειτουργίας μετρά το νέο κατάστημα υποδημάτων “Step Point”, στην οδό Σισμάνογλου 20, αλλά έχει ήδη καταφέρει να μπει στις καρδιές των συμπολιτών μας που «κάνουν πολλά χιλιόμετρα» την μέρα πεζοί και επομένως θεωρούν την άνεση στην υπόδησή τους ως το σημαντικότερο χαρακτηριστικό.

 

Άνεση λοιπόν, σε συνδυασμό πάντα με πρωτότυπα σχέδια, σύμφωνα με τις επιταγές της εποχής, σε ό,τι αφορά τα σχέδια και τα χρώματα, είναι τα χαρακτηριστικά των υποδημάτων που θα βρείτε στα ράφια του “Step Point”, γυναίκες και άντρες, όλων των ηλικιών.

 

Μοντέρνες αλλά και άνετες επιλογές για τη δουλειά, το γραφείο, τη βραδινή σας έξοδο, για όλες τις ώρες… «ελαφριά», κλειστά, ανατομικά υποδήματα με ανατομικό πέλμα, για κάθε γούστο και διάθεση.

 

Εσείς αρκεί να επισκεφθείτε το κατάστημα και να αφεθείτε στα χέρια του πολύ φιλικού προσωπικού του καταστήματος, που βρίσκεται «στις επάλξεις» για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας.

 

«Καλές δουλειές», να ευχηθούμε και εμείς με τη σειρά μας, αν και, από τα πρώτα δείγματα που έχουμε, αυτό είναι μάλλον σίγουρο!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.