Η Κομοτηνη φοβαται τη Βιρτζινια Γουλφ;

Ένα έργο ορόσημο στην ιστορία του παγκόσμιου θεάτρου από τη θεατρική ομάδα της Πολιτιστικής Κίνησης Ν. Ροδόπης

Με δεκαπέντε χρόνια διαρκούς παρουσίας στο χώρο του πολιτισμού, η θεατρική ομάδα της Πολιτιστικής Κίνησης Νομού Ροδόπης ανέβασε και φέτος μια υπέροχη θεατρική παράσταση βασισμένη στο πρωτοποριακό, για την εποχή του και συνεχώς επίκαιρο έργο του Edward Albee « Ποιος φοβάται τη Βιρτζίνια Γουλφ», σε σκηνοθεσία του κ. Κώστα Μαυρίδη. Η πρεμιέρα έγινε την προηγούμενη Παρασκευή και η «αυλαία έπεσε» το βράδυ της Κυριακής, ολοκληρώνοντας έτσι τον επιτυχημένο κύκλο των τεσσάρων παραστάσεων.

 

Ο «ΠτΘ» επισκέφθηκε το στέκι της Πολιτιστικής Κίνησης κατά την δεύτερη ημέρα της παράστασης, όπου ο χώρος ήταν ασφυκτικά γεμάτος και ο κόσμος δεν έκρυβε τον ενθουσιασμό του. Χαρακτηριστικό του κλίματος το συνεχές χειροκρότημα κατά την διάρκεια της παράστασης, που εμψύχωνε και τους πρωταγωνιστές, ήτοι τους κ.κ. Χρυσούλα Κυρατζόγλου, Κώστα Μαυρίδη, Κεβόρκ Μελκονιάν και Μαρία Αμπατζή.

 

Μετά από περίπου τρείς συνεχόμενες ώρες επί σκηνής, οι ηθοποιοί απήλαυσαν το χειροκρότημα του κοινού που έσπευσε να τους συγχαρεί και προσωπικά στα παρασκήνια, ενώ δεν έκρυψαν και την συγκίνησή τους για την επιτυχή ολοκλήρωση του κύκλου των παραστάσεων, δηλώνοντας «ανοιχτοί» σε κάτι αντίστοιχο στο μέλλον.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.