Χοσε Μανουελ Ροκα, προπονητης Πανθρακικου «Μας αδικει το αποτελεσμα»

Ο τεχνικός του Πανθρακικού ανέφερε αρχικά: «Σήμερα δώσαμε ένα παιχνίδι που όλοι μας στην ομάδα θέλαμε πάρα πολύ να το κερδίσουμε. Είδατε ότι μέχρι το τέλος θα μπορούσαμε να το κερδίσουμε. Σε όλο το παιχνίδι δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα από τον Παναιτωλικό, που είναι μια πολύ φορμαρισμένη ομάδα. Καταφέρανε να περιορίσουμε τον αντίπαλο, είχαμε κι άλλες φάσεις πέρα από το πέναλτι, ωστόσο ήμασταν άτυχοι και δεν μπορέσαμε να πάρουμε τους τρεις πόντους. Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες, προσπάθησαν πολύ ως το τέλος κι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο».

 

Για το αν έμεινε ικανοποιημένος από την ομάδα του: «Ο Παναιτωλικός είναι μια ομάδα που παίζει καλό κι επιθετικό ποδόσφαιρο με πολλούς παίκτες, αλλά το καλό είναι ότι εμείς δεν απειληθήκαμε από τον αντίπαλο. Μόνο το δοκάρι στο φάουλ στο πρώτο ημίχρονο είχε στην ουσία ο Παναιτωλικός. Εμείς, αντίθετα, είχαμε φάσεις και φυσικά χάσαμε και το πέναλτι σε ένα σημείο που ουσιαστικά θα μας έδινε τη νίκη, αν ευστοχούσε ο Ιγκόρ. Θεωρώ ότι είναι άδικο το αποτέλεσμα κι έτσι ο δρόμος μας στη συνέχεια είναι πολύ δύσκολος, αλλά θα δώσουμε μάχη ως το τέλος».

 

Για τη συνέχεια: «Αν δείτε τη βαθμολογία από τη μέσα και μετά, είναι πολλές οι ομάδες που θα δώσουν μάχη για τον υποβιβασμό. Για εμάς από τότε που ήρθα κάθε παιχνίδι είναι τελικός. Αυτό δεν το έχω ξαναζήσει στην πορεία μου στο ποδόσφαιρο! Ούτε μια φορά δεν ήμασταν χαλαροί κι είναι αξιέπαινοι οι παίκτες μας γιατί έχουν προσπαθήσει πάρα πολύ».

 

Για το βαθμολογικό όριο της σωτηρίας: «Δεν ξέρω αν έχει νόημα να πούμε πόσους βαθμούς χρειαζόμαστε ακόμα. Θα εξαρτηθεί κι από τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων στη συνέχεια. Εμείς κοιτάμε όμως τη δική μας ομάδα και μόνο. Σίγουρα έχουν πολύ δύσκολο πρόγραμμα στη συνέχεια, αλλά θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Κατά τη γνώμη μου ο Παναιτωλικός είναι μια από τις καλύτερες ομάδες. Κι όμως δεν απειληθήκαμε σε οργανωμένη φάση από τον αντίπαλο. Γι αυτό και δε φοβόμαστε κανέναν. Πιστεύουμε στον εαυτό μας και στη δουλειά που κάνουμε στις προπονήσεις».

 

Καταλήγοντας, ο προπονητής ανέφερε, στέλνοντας μήνυμα για τη συνέχεια και για την προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα ώστε να μείνει στην κατηγορία: «Ο Πανθρακικός άλλαξε τη ζωή μου κι εγώ προσωπικά ως το τέλος θα δώσω το καλύτερο που μπορώ. Και ξέρω ότι το ίδιο θα κάνουν κι οι παίκτες μου».

 

Μάκης Χάβος, προπονητής Παναιτωλικού «Έγινε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι»

 

«Έγινε ένα πολύ μέτριο ποιοτικά παιχνίδι και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, γιατί στο δεύτερο μέρος είδαμε σχετικά καλύτερα θέαμα. Οι λόγοι είναι πολλοί, ειδικά ο κακός αγωνιστικός χώρος που εμάς δε μας βολεύει καθόλου, γιατί είμαστε μια ομάδα που προσπαθεί να παίζει αρκετά με την μπάλα κάτω κι από τον άξονα. Αντίθετα ο αντίπαλος έπαιξε περισσότερο από τα άκρα, όπως και περιμέναμε. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε την κυριαρχία στον αγωνιστικό χώρο για ένα μεγάλο διάστημα, ωστόσο μας έλειψε η καλή τελική πάσα. Είχαμε ορισμένες καλές φάσεις αλλά δεν τις αξιοποιήσαμε. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και προχωράμε βήμα βήμα. Στην αρχή της σεζόν ήταν διαφορετικοί οι στόχοι μας και στην πορεία άλλαξαν. Δε βάζουμε στόχο, πάντως, για το Γιουρόπα Λιγκ ούτε συζητάμε για αυτό. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό και στο τέλος θα κάνουμε τον απολογισμό μας και θα δούμε τι θα έχουμε πετύχει σαν ομάδα».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.