Δωρεα τριων μηχανων γραφης Braille στην Ενωση Τυφλων Ανατολικης Μακεδονιας απο την Περιφερεια ΑΜ-Θ

Στην δωρεά τριών μηχανημάτων γραφής Braille στην Περιφερειακή Ένωση Τυφλών Ανατολικής Μακεδονίας προχώρησε την Τρίτη η διοίκηση της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, δηλώνοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο την αμέριστη στήριξή της στο έργο που αυτή καταβάλει.

 

Ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης κ. Γιώργος Παυλίδης παρέδωσε τις τρείς αυτές μηχανές στον Πρόεδρο κ. Σμαραγδό Κρεμύδα και το Γενικό Γραμματέα κ. Βασίλειο – Κωνσταντίνο Μαούνατζη μετά από αίτημα που είχε καταθέσει προ ολίγων μηνών η Περιφερειακή Ένωση Τυφλών Ανατολικής Μακεδονίας.

 

«Η Περιφέρεια ΑΜ-Θ θα είναι πάντα συμπαραστάτης και υποστηρικτής των δίκαιων αιτημάτων των συλλόγων με αναπηρίες για να εξασφαλίζει κάθε μέσω προστασίας και φροντίδας των μελών τους» τόνισε ο Περιφερειάρχης, με το Πρόεδρο της Ένωσης κ. Σμαραγδό Κρεμύδα να επισημαίνει την άμεση ανταπόκριση της Περιφέρειας στο αίτημα που κατέθεσαν προ ελάχιστου διαστήματος. Ο κ. Κρεμύδας εξέφρασε την ευγνωμοσύνη των μελών του Συλλόγου υπογραμμίζοντας πως «οι τρεις γραφομηχανές Braille είναι για μας μία προϋπόθεση για να εξακολουθεί να υπάρχει ο σύλλογος, μιας και τα μαθήματα που κάνουμε είναι ο μόνος πόρος που έχουμε». «Είναι σημαντικό για μας να υπάρχουν υποστηρικτές και συμπαραστάτες στο δύσκολο έργο μας, στους οποίους μπορούμε να βασιζόμαστε» τόνισε κλείνοντας ο ίδιος «ώστε να υπάρχει μια συνέχεια σε αυτό που κάνουμε προς να μέλη μας, σε άτομα με μειωμένη και πλήρη απώλεια όρασης. Τον ευχαριστούμε θερμά».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.