Τεχνη, πολιτισμος, δραση και αδρεναλινη

 

Πλούσιο το πρόγραμμα των Ελευθερίων στη διάρκεια του σαββατοκύριακου, που μας πέρασε, με τα χορευτικά συγκροτήματα ντόπιων συλλόγων, αλλά και φιλοξενούμενων από άλλα μέρη της Ελλάδας πολιτιστικών συλλόγων, να δημιουργούν εορταστική ατμόσφαιρα κάθε βράδυ στην κεντρική πλατεία Κομοτηνής. Παράλληλα με τα μουσικοχορευτικά προγράμματα, σειρά εκδηλώσεων ποικίλου ενδιαφέροντος βρίσκονταν σε εξέλιξη σε πολλά άλλα σημεία της πόλης.
 
Δώρα για τις μητέρες, με την αστείρευτη φαντασία και την αγάπη των παιδιών
 
Όμορφα και πρωτότυπα δώρα, για να τα προσφέρουν στις αγαπημένες τους μητέρες, που γιόρταζαν την περασμένη Κυριακή, είχαν δεκάδες παιδιά που βρέθηκαν την ίδια ημέρα στην κεντρική πλατεία Κομοτηνής. Εκεί τα περίμεναν μέλη του Ελληνικού Σώματος Οδηγισμού, που προσέφεραν καθοδήγηση και βοήθεια ώστε τα παιδιά να απελευθερώσουν και να αξιοποιήσουν δημιουργικά τη φαντασία τους, για να φτιάξουν ένα ξεχωριστό δώρο, το κάθε ένα για τη μητέρα του.

Εκθέσεις ζωγραφικής Θρακών Καλλιτεχνών και Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας
 
Στην αίθουσα του Ιδρύματος Παπανικολάου φιλοξενούνται από το Σάββατο και μέχρι σήμερα το βράδυ δυο εκθέσεις ζωγραφικής, με έργα 26 συνολικά καλλιτεχνών από την περιοχή. Στη μία έκθεση συμμετέχουν με έργα τους μέλη του Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας και στην άλλη Θράκες Καλλιτέχνες. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τις επισκεφτούν σήμερα τις ώρες 11 π.μ.-1 μ.μ. και 6-9 μ.μ.

Αδρεναλίνη στα ύψη, στον αγώνα scrable της Λέσχης Μοτοσυκλετιστών
 
Ταχύτητα, δεξιοτεχνία και εντυπωσιακά άλματα σε δύσκολες διαδρομές περιλάμβανε ο αγώνας scrable της Λέσχης Μοτοσυκλετιστών Κομοτηνής, που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής στη Νυμφαία. Η αδρεναλίνη ανέβηκε στα ύψη, οι μοτοσυκλετιστές απόλαυσαν μια ακόμα μοναδική περιπέτεια στα χωμάτινα μονοπάτια, ενώ εκστασιασμένοι έμειναν όσοι είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν από κοντά τον αγώνα.

Ενθουσιασμός και μεγάλη συμμετοχή στην «κομοτηνιώτικη ποδηλατοβόλτα»
 
Κλίμα ενθουσιασμού στην «κομοτηνιώτικη ποδηλατοβόλτα», που διοργανώθηκε την Κυριακή από τη δραστήρια ομάδα «Onbikes», σε συνεργασία με τη ΔΚΕΠΠΑ Κομοτηνής. Ο καλός καιρός αλλά και η καλή σχέση που έχουν γενικότερα οι Κομοτηναίοι με το ποδήλατο, ευνόησαν σημαντικά ώστε να υπάρξει μεγάλη συμμετοχή ποδηλατών κάθε ηλικίας, που ξεχύθηκαν στους δρόμους της πόλης, διασκεδάζοντας με την αγαπημένη τους δραστηριότητα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.