Ορκιστηκε διοικητης του Νοσοκομειου Κομοτηνης η Μαγδα Γιαμουσταρη

Αναλαμβάνει άμεσα τα καθήκοντά της δεσμευόμενη για μοντέλο διοίκησης με επίκεντρο τον ασθενή

Την εφαρμογή ενός νέου μοντέλου διοίκησης με επίκεντρο τον ασθενή, την ορθολογική διαχείριση και τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής «Σισμανόγλειο» θέλει η κ. Μάγδα Γιαμουστάρη, η οποία ορκίστηκε το μεσημέρι της Τρίτης στην 4η ΥΠΕ.
 
Με δήλωσή της μάλιστα μετά την ορκωμοσία, τονίζει την έμπρακτη στήριξή της προς τους εργαζόμενους, και δεσμεύεται για θεσμικό διάλογο εντός και εκτός του Νοσοκομείου.
 
Η δήλωση της κ. Γιαμουστάρη έχει ως εξής:
 
«Με τη σημερινή ορκωμοσία μου ενώπιον του Διοικητή της 4ης ΥΠΕ κ. Τσαλικάκη Δ. , αναλαμβάνω επίσημα τα καθήκοντα της Διοικήτριας του Σισμανόγλειου Νοσοκομείου Κομοτηνής. Προτεραιότητες μου αποτελούν η προώθηση και η εφαρμογή ενός μοντέλου Διοίκησης με επίκεντρο τον ασθενή, η ορθολογική οικονομική διαχείριση του Νοσοκομείου και η βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών νοσηλείας και θεραπείας των πασχόντων συνανθρώπων μας.
 
Η στήριξη και το έμπρακτο ενδιαφέρον μου για όλους τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου μας είναι δεδομένα.
 
Ο θεσμικός διάλογος εντός και εκτός του Νοσοκομείου καθώς και η συνεργασία και οι ουσιαστικές παρεμβάσεις μου σε τοπικό και κεντρικό επίπεδο για την αναβάθμιση της λειτουργίας του, αποτελούν δέσμευσή μου.
 
Πιστεύω ότι απαίτηση των καιρών είναι να προσθέτουμε δυνάμεις για να πολλαπλασιάσουμε αποτελέσματα.
 
Ευχαριστώ όλους όσοι συνοδεύουν το ξεκίνημά μου με ευχές και θετική ενέργεια!».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.