Τραγωδια στο Αλαν Κογιου

Νεκρό ανασύρθηκε κοριτσάκι έπειτα από φωτιά που εκδηλώθηκε σε παράπηγμα

Τραγωδία στην οδό Ομήρου, στον συνοικισμό Αλάν Κογιού σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης, όταν ένα κοριτσάκι 7 ετών έχασε τη ζωή του από πυρκαγιά.

Η φωτιά εκδηλώθηκε γύρω στα μεσάνυχτα. Αμέσως κλήθηκε η Πυροσβεστική, οι άνδρες της οποίας προχώρησαν στην κατάσβεση της φωτιάς.

Κατά τον έλεγχο εντόπισαν το παιδί νεκρό και το παρέδωσαν σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, προκειμένου να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, η φωτιά εκδηλώθηκε, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, σε πρόχειρη κατασκευή από ξύλα, σίδερα και νάιλον και για την κατάσβεση επιχείρησαν έντεκα πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα.

Εντός του παραπήγματος, κατά την εκδήλωση της φωτιάς, εκτός από την ανήλικη που εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της, βρισκόταν ο πατέρας και τα αδέλφια της, οι οποίοι πρόλαβαν να εξέλθουν χωρίς να υποστούν τραυματισμό, ενώ η μητέρα αναζητήθηκε και εντοπίστηκε λίγο αργότερα εκτός της οικίας.

Η κατασκευή που ήταν γεμάτη με τα υπάρχοντα της οικογένειας κάηκε ολοσχερώς. Οι γονείς, σύμφωνα με τις πληροφορίες, βρίσκονταν επί τόπου όταν έφτασαν στο σημείο οι πυροσβεστικές δυνάμεις. Όπως είπαν, όταν ξέσπασε η πυρκαγιά πρόλαβαν να απομακρύνουν τα υπόλοιπα έξι παιδιά τους αλλά, δυστυχώς, όχι το κοριτσάκι.

Προανάκριση για τα αίτια της φωτιάς που είχε ως κατάληξη τον θάνατο της ανήλικης, διεξάγει η πυροσβεστική.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.