Σημαντικη ενισχυση με Ρομπερ για Πανθρακικο

Επιστρέφει στην Κομοτηνή ο Γάλλος μεσοεπιθετικός

Μεταγραφική βόμβα ενεργοποίησε με την έλευση του 2020 ο Πανθρακικός, καθώς αργά το βράδυ της Τετάρτης ανακοίνωσε την επιστροφή στην ομάδα του Μπερτράν Ρομπέρ.

Ο Ρομπέρ είχε βρεθεί το τελευταίο εξάμηνο στην Εξέλσιορ στη Γαλλία αλλά αποφάσισε να επιστρέψει στην Κομοτηνή, όπου μένει η οικογένειά του.

Μετά από 10 χρόνια, όταν και πρωτοφόρεσε την φανέλα του Πανθρακικού, επιστρέφει στην «ομάδα της καρδιάς του», η οποία υπήρξε η πρώτη με την οποία αγωνίστηκε εκτός Γαλλίας και αποτέλεσε το μεγάλο βήμα στην καριέρα του, για να πάει μετά στον ΠΑΟΚ, αλλά και στην ζωή του, αφού δημιούργησε οικογένεια στην πρωτεύουσα της Ροδόπης. Ο Ρομπέρ είχε επιστρέψει στον Πανθρακικό το 2017 όταν και η ομάδα της Κομοτηνής αγωνίστηκε στην Football League.

Πέρυσι ο Ρομπέρ αποτέλεσε από τους βασικούς παίκτες του Νίκου Μπαχαρίδη στην κατάκτηση του νταμπλ από τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου και πλέον οι δυο τους θα συνεργαστούν εκ νέου για τον αγαπημένο επίσης Πανθρακικό, με στόχο επίσης το νταμπλ και την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

H ανακοίνωση του Πανθρακικού:

«Η ομάδα του Πανθρακικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Bertrand Robert.

Καλωσορίζουμε τον Bertrand ξανά στην οικογένεια του Πανθρακικού και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την πράσινη φανέλα».

Το who is who του Μπέρτραν Ρομπερ:

Ο Γάλλος Μεσοεπιθετικός γεννήθηκε στις 16 Νοεμβρίου 1983 και ξεκίνησε την καριέρα του από τα παιδικά τμήματα της Μονπελιέ ΣΚ, προβιβάστηκε στην πρώτη ομάδα όπου αγωνίστηκε για 3 χρόνια από το 2001 έως το 2004 στην μεγάλη κατηγορία στο Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Γαλλίας. Από το 2004 έως το 2007 αγωνίστηκε με την Γκινγκάμπ στην δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας. Το 2007 αγωνίστηκε ξανά στην μεγάλη κατηγορία της Γαλλίας με την Λοριάν ως τον Δεκέμβριο, οπότε παραχωρείται δανεικός ως το τέλος της σεζόν στην Αζαξιό που αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας. Επιστρέφει στην Λοριάν αλλά την σεζόν 2008-09 αγωνίζεται ελάχιστα.

Το καλοκαίρι το 2009 αποφασίζει να αγωνιστεί για πρώτη φορά εκτός Γαλλίας και υπογράφει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Πανθρακικό. Με την ομάδα της Κομοτηνής γνώρισε τον υποβιβασμό την πρώτη του σεζόν στην ομάδα παρά τις κατά γενική ομολογία εξαιρετικές εμφανίσεις του. Έμεινε στην ομάδα για άλλη μια σεζόν αν και αυτή αγωνιζόταν στην Β εθνική αλλά αν και συνέχισε τις καλές του εμφανίσεις δεν πέτυχε την άνοδο με τον Πανθρακικό.

Το καλοκαίρι του 2011 μετά το τέλος του συνεργασίας με τον Πανθρακικό υπόγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ έκανε την πρώτη του επίσημη εμφάνιση με την ομάδα του ΠΑΟΚ αγωνιζόμενος ως αλλαγή στον εκτός έδρας προκριματικό αγώνα του ΟΥΕΦΑ Γιουρόπα Λιγκ με την Νορβηγική Βαλερέγκα.

Μετά το τέλος του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ μετακόμισε στην Κύπρο και υπέγραψε συμβόλαιο με τον Απόλλων Λεμεσού. Το καλοκαίρι του 16 επέστρεψε στην Κομοτηνή και τον Πανθρακικό και στη συνέχεια αγωνίστηκε με την φανέλα των Τρικάλων, του ΑΟ Καβάλας και του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου, όπου πανηγύρισε το νταμπλ.

Τελευταίος σταθμός στην καριέρα του ήταν η Εξέλσιορ της Γαλλίας και πλέον επιστρέφει στην Κομοτηνή με μοναδικό στόχο να οδηγήσει τον Πανθρακικό στο δρόμο των επιτυχιών

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.