Φωταγωγηθηκε το Χριστουγεννιατικο δεντρο της Ξυλαγανης

Την «τιμητική» τους είχαν τα παιδιά

Μία πολύ όμορφη γιορτή στήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, 21 Δεκεμβρίου, στην κεντρική πλατεία της Ξυλαγανής, με αφορμή την φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου από τον δήμαρχο Μαρωνείας – Σαπών κ. Ντίνο Χαριτόπουλο.

Πρωταγωνιστικό ρόλο, όπως βέβαια και στο σύνολο των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων, είχαν τα μικρά παιδιά που διασκέδασαν υπό τους ήχους των Φιλαρμονικών του Δήμου, της μπάντας της ΧΧΙ ΤΘΤ, του Πολιτιστικού Ομίλου Ξυλαγανής ΠΟΞ και της χορωδίας Πατεράδων. Τα παιδιά έπαιξαν, έβαψαν τα πρόσωπά τους με χρώματα εορταστικά και γεύτηκαν παραδοσιακά εδέσματα δια χειρός των μελών του Πολιτιστικού Συλλόγου Ξυλαγανής και του Συλλόγου Γυναικών Ξυλαγανής, καθώς και του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Προσκυνητών, του Θρησκευτικού Συλλόγου Αγίας Μαρίνας Ιμέρου, του Συλλόγου Πολιτισμού και Ανάπτυξης «ΔΡΩ» Σαπών.

Το δέντρο φωταγωγήθηκε από τον δήμαρχο Μαρωνείας – Σαπών κ. Ντίνο Χαριτόπουλο, ενώ η βραδιά έκλεισε με την φωνή του κ. Θεοδόση Αμπατζιάνη τον οποίο συνόδεψαν μουσικά εξαίρετοι νέοι μουσικοί. 
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.