Εγκαινιαστηκαν οι Στεγες Υποστηριζομενης Διαβιωσης στην Κομοτηνη (Gallery + Βιντεο)

Παρουσία του ΓΓ Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γ. Σταμάτη, του προέδρου της Εθνικής Συνομοσπονδίας ΑμεΑ Ι. Βαρδακαστάνη και του προέδρου της ΠΟΣΓΚΑμεΑ Γ. Μοσχολιού

Θα φιλοξενήσουν 9 άτομα από τις αρχές Ιανουαρίου

 
 
Σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια των Στεγών Υποστηριζόμενης Διαβίωσης στην πόλη της Κομοτηνής του Συλλόγου Μέριμνας ΑμεΑ Νοητικής Υστέρησης Ροδόπης «Άγιοι Θεόδωροι», το πρωί του Σαββάτου 7 Δεκεμβρίου.
 
Το παρών στα εγκαίνια, τον αγιασμό των οποίων πραγματοποίησε ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων, έδωσαν μεταξύ άλλων ο Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και καταπολέμησης της Φτώχειας του υπουργείου Εργασίας κ. Γιώργος Σταμάτης, ο πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία, κ. Ιωάννης Βαρδακαστάνης και ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία (ΠΟΣΓΚΑμεΑ) κ. Γιάννης Μοσχολιός.
 
Επίσης στο χώρο βρέθηκαν εκπρόσωποι των Δημοτικών και Περιφερειακών αρχών, εκπρόσωποι φορέων αλλά και πολλοί φίλοι του Συλλόγου, που τον στηρίζουν σε κάθε του βήμα, τους οποίους ευχαρίστησε, όπως και όλους τους παρευρισκόμενους, η πρόεδρος του κ. Νατάσα Λιβεριάδου.
 
Οι στέγες είναι διαμερίσματα εντός του αστικού ιστού, που θα υποστηρίξουν, σε δύο τοποθεσίες, εννέα ωφελούμενους, ενώ στόχος είναι αυτή η προσπάθεια να συνεχίσει και πέρα των αρχικών 3 ετών που θα υλοποιηθεί μέσω ΕΣΠΑ.

Για αυτή την προσπάθεια αλλά και όλες τις δράσες του Συλλόγου μίλησε η κ. Νατάσα Λιβεριάδου

Την στήριξή του κατέθεσε ο ΓΓ Κοινωνικής Αλληλεγγύης και καταπολέμησης της Φτώχειας του υπουργείου Εργασίας κ. Γιώργος Σταμάτης

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.