Διακοπές Ρεύματος το πρωί της Κυριακής σε περιοχές της Κομοτηνής

08.11.2019 14:00

Από τις 8.00 έως τις 14.30

Δείτε περισσότερα στο: http://www.paratiritis-news.gr/

Διακοπή ρεύματος θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Νοεμβρίου σε περιοχές της Κομοτηνής, προκειμένου να εκτελεστούν απαραίτητες εργασίες συντήρησης και υπογείωσης εναερίων δικτύων σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Διαχειριστής του Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ).

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την ανακοίνωση οι διακοπές θα γίνουν:

1. Από τις 08:00 έως 10.30 στην Κομοτηνή μεταξύ των οδών Κοσμίου και Θάσου από Κουρτίδου έως Γ.Ρίτσου, μεταξύ των οδών Ζυμβρακάκη και Μ.Μ.Κωνσταντίου από Κουρτίδου έως Σισμάνογλου. Τμήμα της οδού Γ.Ρίτσου από Κοσμίου έως 5ο νηπιαγωγείο. Τμήμα της οδού Κοσμίου από Γ.Ρίτσου έως παιδικό σταθμό «Λιλιπούπολη».

2. Από τις 10.00 έως 14:00 στην Κομοτηνή μεταξύ των οδών Λαμψάκου και Μ.Μ.Κωνσταντίου από Κουρτίδου έως Γ.Ρίτσου και τμήμα της οδού Π.Μελά από Κουρτίδου έως Λαμπουσιάδου.

3. Από 08.00 έως 08.30 και από 14.00 έως 14.30 στην Κομοτηνή στην περιοχή των εργατικών κατοικιών του σταθμού, περιοχή Θερμοπυλών και νότια, από Μητρ. Κυρίλλου έως Φιλαδελφείας.
 
Όπως διευκρινίζεται, το ρεύμα θα επανέλθει χωρίς προειδοποίηση ίσως και πριν από την καθορισμένη ώρα. Γι’ αυτό τα δίκτυα και οι εγκαταστάσεις πρέπει να θεωρούνται ότι βρίσκονται συνέχεια υπό τάση.

Όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει, μετά την διακοπή να τους ελέγχουν αν περιστρέφονται όπως πριν .

Ο ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, συμμερίζεται την ταλαιπωρία του κοινού και ζητά την κατανόησή του.

ΓΝΩΜΕΣ

DUTH CORNER

Magazine