4 μεταλλια και 2 κυπελα για το Τμημα παλης του ΑΣ Δημοκριτειο

Από τη συμμετοχή των αθλητών του στο Διεθνές τουρνουά της Βουλγαρίας

Με 2 χρυσά,1 ασημένιο και 1 χάλκινο μετάλλιο καθώς και δυο κύπελλα επέστρεψαν οι αθλητές του Τμήματος Πάλης του ΑΣ Δημοκρίτειο από το Διεθνές Τουρνουά που πραγματοποιήθηκε στο Χάσκοβο της Βουλγαρίας που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 18 και το Σάββατο 19 Οκτωβρίου.


 
Ο Χαράλαμπος Αυτοφορίδης, στην κατηγορία Παίδων, κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στα 80 κιλά, ενώ βραβεύτηκε με κύπελλο ως καλύτερος ξένος αθλητής.
 
Η Αθήνα Γιαγτζόγλου, στην κατηγορία των Νεανίδων, επίσης ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στα 50 κιλά, ενώ βραβεύτηκε με κύπελλο ως η πιο τεχνική αθλήτρια της διοργάνωσης, με την Αγάπη Αμπελίδου, παρά το μικρό της ηλικίας της, να κερδίζει το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία των 50 κιλών.


 
Επίσης ο Θεόδωρος Τρίτσκας στην κατηγορία Παμπαίδων, στην κατηγορία 32 κιλών, αντιμετωπίζοντας αρκετά δύσκολους αντιπάλους, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.


 
Τέλος ο Αργύρης Γρηγοριάνστους Έφηβους κατετάγη πρώτος δείχνοντας άψογη τεχνική αλλά λόγω της απουσίας αθλητών από την Βουλγαρία η κατηγορία θεωρήθηκε ανεπίσημη και δεν δόθηκαν μετάλλια στους αθλητές.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.