Προσληψη ενος ατομου στον ΑΗΣ Κομοτηνης

Αιτήσεις έως τις 29 Οκτωβρίου

Στην πρόσληψη ενός ατόμου στον ΑΗΣ Κομοτηνής θα προβεί η ΔΕΗ ΑΕ με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου, διάρκειας μέχρι 8 μήνες. Η ειδικότητα που αναζητείται είναι ΔΕ Μηχανοτεχνικοί ΑΗΣ, ΥΗΣ & Αεροστροβίλων.
 
Τα απαιτούμενα προσόντα πρόσληψης, τα κριτήρια κατάταξης των υποψηφίων, τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την έγκυρη συμμετοχή τους στη διαδικασία επιλογής, καθώς και οποιοδήποτε πρόσθετες  πληροφορίες, αναφέρονται λεπτομερώς στη Ανακοίνωση υπ΄ Αριθμ. ΣΟΧ/ΔΕΗ 1/2019, και στα σχετικά Παραρτήματα τα οποία αναρτώνται στη Μονάδα της υπηρεσίας που προκηρύσσεται  η ανωτέρω θέση καθώς και στο χώρο ανακοινώσεων της Δημοτικής Ενότητας Μαρωνείας του Δήμου  Μαρωνείας – Σαπών όπου αυτή εδρεύει. 
 
Επιπροσθέτως, η Ανακοίνωση υπ΄ Αριθμ. ΣΟΧ/ΔΕΗ 1/2019, τα σχετικά με την Ανακοίνωση Παραρτήματα καθώς και το σχετικό έντυπο αίτησης αναρτώνται στο δικτυακό τόπο της ΔΕΗ www.dei.gr ακολουθώντας τη διαδρομή Απασχόληση à Θέσεις Εργασίας  à Πρόσληψη Έκτακτου Προσωπικού.
 
Επισημαίνεται ότι οι υποψήφιοι, σύμφωνα  και με τα αναφερόμενα στην παρ.3 του  Κεφαλαίου ΙΙ του ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΣΟΧ/ΔΕΗ (με ημερομηνία σήμανσης «15.02.2019»), οφείλουν να υποβάλλουν  Υπεύθυνη Δήλωση του Ν. 1599/86, στην οποία να δηλώνουν ότι δεν έχουν απασχοληθεί στη ΔΕΗ ΑΕ ή σε θυγατρικές της  και αν έχουν απασχοληθεί,  να δηλώνεται η εταιρεία απασχόλησης (ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ, ΑΔΜΗΕ ΑΕ, ΔΕΗ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ, ΛΙΓΝΙΤΙΚΗ…Α.Ε.), με οποιαδήποτε σχέση εργασίας (σύμβαση ορισμένου χρόνου 8μηνης διάρκειας, σύμβαση έργου, σύμβαση 60 ημερομισθίων, εκτός πρακτικής άσκησης) κατά την τελευταία 3ετία από τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων, καθώς και τα χρονικά διαστήματα που απασχολήθηκαν.
 
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.ΔΕΗ-ΛΙΓ/ΧΕΙΑ.ΑΗΣ/ΥΗΣ.ΑΣΠ/ΤΣΠ/ΛΙΓΝΙΤΙΚΗ.4 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση:
 
ΔΕΗ Α.Ε. /ΔΕΘ/ΑΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ, Τ.Κ. 69150 – ΚΟΜΟΤΗΝΗ –   Ν. ΡΟΔΟΠΗΣ, υπόψη κ. ΚΩΝΣΤΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ή κ. ΜΟΥΚΟΥΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΣ (τηλ. επικοινωνίας  2531060223 ή 2531060200).
 
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων ολοκληρώνεται στις 29 Οκτωβρίου.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.