Γιορτασαν ξανα τα μελη των ΚΑΠΗ της Κομοτηνης

Τίμησαν με τον δικό τους τρόπο την «Παγκόσμια ημέρα τιμής στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας»

Δεν σταματούν να δείχνουν πόσο δυναμικά μέλη της κοινωνίας παραμένουν τα μέλη του 1ου και του 2ου ΚΑΠΗ του Κέντρου Μέριμνας και Αλληλεγγύης του Δήμου Κομοτηνής, κάτι που έκαναν για ακόμα μια φορά το μεσημέρι της Κυριακής 20 Οκτωβρίου στην εκδήλωση που πραγματοποιήσαν για τον εορτασμό της «Παγκόσμιας ημέρας τιμής στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας».
 

Τα μέλη των ΚΑΠΗ γιόρτασαν, τραγούδησαν και γλέντησαν με την ψυχή τους, σε μια εκδήλωση που αποτελεί θεσμό και ευκαιρία να βρεθούν όλοι μαζί, με τη συμμετοχή των μελών των κέντρων ηλικιωμένων στους οικισμούς του Δήμου Κομοτηνής.
 
Το παρόν στην εκδήλωση έδωσε για ακόμα μια χρονιά ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων, ο οποίος ευχαρίστησε για την πρόσκληση, γιατί τα μέλη των ΚΑΠΗ, είναι οι άνθρωποι, που, όπως σημείωσε, «πηγαίνουν από τη δεύτερη στην τρίτη ηλικία» και έδωσαν και συνεχίσουν να δίνουν μαθήματα στους νεότερους.
 

Μιλώντας στα μέλη των ΚΑΠΗ για τελευταία φορά ως πρόεδρος του ΚΕΜΕΑ, ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Γκαράνης τόνισε πως είχαν όλοι τους μια πολύ καλή συνεργασία, και ευχήθηκε ότι με τον καινούριο πρόεδρο, τον κ. Νίκο Σωτηρακόπουλο, όπως αποκάλυψε κατά την εκδήλωση, θα έχουν την ίδια συνεργασία.«Τα ΚΑΠΗ είναι η ναυαρχίδα της φροντίδας του Δήμου Κομοτηνής. Να είστε υγιείς, να είστε κοντά στους εργαζόμενους και στον καινούριο πρόεδρο» ανέφερε.
 
Αξίζει να σημειωθεί πως τα ΚΑΠΗ έχουν περίπου 1.500 μέλη, ένας αριθμός που αυξάνεται τα τελευταία χρόνια, και λόγω των δράσεων τους, ενώ σημαντική είναι και η παρουσία των κέντρων ηλικιωμένων στους οικισμούς του Δήμου Κομοτηνής.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.