20.000 εδωσαν το παρων στη Λευκη Νυχτα της Κομοτηνης

Το 95% των καταστημάτων έμεινε ανοιχτό μέχρι τις 12, ενώ πολλοί ήταν οι επισκέπτες από Ξάνθη και Αλεξανδρούπολη

Απολογισμός της βραδιάς από τον Εμπορικό Σύλλογο Κομοτηνής

 
Στις 20.000 υπολογίζουν τους επισκέπτες που επισκέφτηκαν τα καταστήματα της Κομοτηνής κατά τη διάρκεια της Λευκής Νύχτας, με το 95% των καταστημάτων να μένει ανοιχτό, σύμφωνα με τον σύντομο απολογισμό για την φετινή Λευκή Νύχτα που έκανε, μιλώντας στο ραδιόφωνο Παρατηρητής 94FM η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κομοτηνής, κ. Κική Κωνσταντινίδου.
 

«Είναι γεγονός ότι η αναβολή της ημέρας λόγω του καιρού μας ωφέλησε εν τέλει, γιατί ο καιρός αποδείχθηκε μεγάλος αρωγός στην μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε ως Εμπορικός Σύλλογος. Πλήθος κόσμου επισκέφτηκε τα μαγαζιά και την πόλη μας. Μάλιστα είχαμε πάρα πολλούς επισκέπτες από Αλεξανδρούπολη και Ξάνθη, οι οποίοι ήρθαν και διασκέδασαν μαζί μας. Οι πρώτες εκτιμήσεις λένε ότι είχαμε πάνω από 20 χιλιάδες κόσμου στην πλατεία και στους εμπορικούς δρόμους της πόλης», ενημέρωσε η κ. Κωνσταντινίδου.
 
«Όλα τα μαγαζιά δούλεψαν και όλοι οι επαγγελματίες είναι πάρα πολύ ευχαριστημένοι. Δήλωσαν ότι είδαν κόσμο στα καταστήματά τους τον οποίο δεν βλέπουν σε καθημερινή βάση. Ακούσαμε και πάρα πολλά σχόλια ότι είναι από τις καλύτερες διοργανώσεις της περιφέρειας. Σε αυτή τη μεγάλη εμπορική γιορτή της Κομοτηνής, τα καταστήματα δουλεύουν πολύ περισσότερο από άλλες γειτονικές πόλεις, οι οποίες οργανώνουν παρόμοιες εκδηλώσεις», σχολίασε η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου.
 

«Κάθε χρόνο να αναδεικνύεται κάτι διαφορετικό στις Λευκές Νύχτες»

 
Σύμφωνα με την ίδια μάλιστα ήδη έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις για το πώς θα διεκπεραιωθεί και του χρόνου ακόμη μια επιτυχημένη γιορτή και το πώς θα είναι κάπως διαφορετική για να διατηρείται το ενδιαφέρον του κόσμου σε υψηλά επίπεδα. «Ο πήχης βρίσκεται πια πολύ ψηλά. Φέτος το διαφορετικό που εισαγάγαμε ως Εμπορικός Σύλλογος ήταν η λαχειοφόρος αγορά με τις κληρώσεις δώρων για τους καταναλωτές και φυσικά το αυτοκίνητο για τον μεγάλο τυχερό λαχνό. Ο κόσμος έδειξε ενδιαφέρον και ζήτησαν πολλοί να συμμετάσχουν στην κλήρωση. Η κλήρωση για τα μεγάλα μας δώρα θα γίνει την Τρίτη 15 του μηνός στις 8.00 το βράδυ στην πλατεία όπου θα αναδείξουμε τους τυχερούς νικητές», συμπλήρωσε η ίδια.
 

«Βλέπουμε όλο και περισσότερους επαγγελματίες να συμμετέχουν μαζί μας»

 
Κλείνοντας η κ. Κωνσταντινίδου εκτίμησε πως από προηγούμενες Λευκές Νύχτες και από προηγουμένη εμπειρία ο τζίρος των καταστημάτων παρουσιάζει αύξηση. «Τα καταστήματα σημείωσαν αύξηση στον τζίρο από πολύ νωρίς και ευελπιστούσαν ότι όσο προχωράει η βραδιά θα ανέβαινε ακόμη περισσότερο. Σε αυτό βοηθάει η διάθεση του κόσμου εξ αίτιας των εκδηλώσεων που έχουμε και φυσικά τις μεγάλες προσφορές των καταστημάτων. Κάθε χρόνο βλέπουμε όλο και περισσότερους επαγγελματίες να συμμετέχουν μαζί μας. Πάνω από το 95% της αγοράς και των καταστημάτων ήταν ανοιχτά ειδικά φέτος», επεσήμανε χαρακτηριστικά.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.