Τον Γεναρη του 2020 η οριστικη μελετη για το Νεο Νοσοκομειο

Στο Υπουργείο Υποδομών για έγκριση οι μελέτες για τις συμπληρωματικές υποδομές

Την έκτη κατά σειρά τακτική ενημέρωση για την πορεία των έργων που περιλαμβάνονται στο στην «Πρωτοβουλία για την Υγεία» δημοσιοποίησε το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
 
Να σημειωθεί ότι η τακτική ενημέρωση, δημοσιεύεται στο πλαίσιο της φιλοσοφίας του ΙΣΝ για διασφάλιση διαφάνειας και άμεσης και αναλυτικής πληροφόρησης των πολιτών, καθ’ όλη τη διάρκεια εξέλιξης και υλοποίησης των έργων και δράσεων, που εντάσσονται στην Πρωτοβουλία.
 
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την Ροδόπη έχει ο σχεδιασμός για το νέο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής.
 
Σύμφωνα με την εν λόγω ενημέρωση λοιπόν σε συνέχεια έγκρισης της προμελέτης του νέου Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής ΙΣΝ από το Υπουργείο Υγείας, το αρχιτεκτονικό γραφείο Renzo Piano Building Workshop (RPBW) εκπόνησε την οριστική μελέτη του έργου, που αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Ιανουάριο του 2020. Οι μελέτες των απαιτούμενων συμπληρωματικών έργων υποδομών έχουν ολοκληρωθεί και εκκρεμεί η έγκρισή τους από το Υπουργείο Υποδομών. Σύμφωνα με το αρχικό χρονοδιάγραμμα, και εφόσον δεν υπάρχουν περαιτέρω καθυστερήσεις στην υλοποίηση των έργων υποδομών, το νέο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής προβλέπεται να ολοκληρωθεί και να παραδοθεί στην Ελληνική Πολιτεία και κατ’ επέκταση στους Έλληνες πολίτες τον Ιούνιο του 2024.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.