Ο Παρατηρητης «βαφεται» ροζ

Με τη βοήθεια του Συλλόγου Καρκινοπαθών «Δύναμη Ψυχής»

Ο Οκτώβριος είναι μήνας αφιερωμένος στην πρόληψη του Καρκίνου του μαστού. Με την αφορμή αυτή και στην Ελλάδα, κάθε Οκτώβρη διοργανώνονται από διαφόρους φορείς αλλά και συλλογικότητες δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού, με βασικό μήνυμα αυτών την έγκαιρη διάγνωση και θεραπεία του καρκίνου.
 
Η Ροδόπη έχει την τύχη  να διαθέτει μια δραστήρια συλλογικότητα, τον Σύλλογο Καρκινοπαθών και Φίλων Ροδόπης «Δύναμη Ψυχής» που κάθε Οκτώβριο και καθ’ όλη την διάρκεια του μήνα διοργανώνει δράσεις για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού.
 
Φέτος ο «ΠτΘ» συντάσσεται εκ νέου με την προσπάθεια του Συλλόγου και έτσι  προμηθεύτηκε τα μπλουζάκια που κυκλοφόρησε τα έσοδα από την αγορά των οποίων δίνονται για την ενίσχυσή του έργου του. Άπαντες οι «Παρατηρητές» – όχι μόνο οι εικονιζόμενοι- λοιπόν φόρεσαν το μπλουζάκι τους προσυπογράφοντας πλήρως και επικοινωνώντας με την σειρά μας το μήνυμα του Συλλόγου για την σημασία της πρόληψης.
 
Στο πλαίσιο αυτό όπως θα δείτε τόσο στην έντυπη όσο και ηλεκτρονική έκδοση του «ΠτΘ» – και τα social media- το λογότυπο του «ΠτΘ» θα κοσμεί για ολόκληρο τον μήνα η ροζ κορδέλα-σύμβολο κατά του καρκίνου του μαστού.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.