Τελετη ορκωμοσιας για τους πτυχιουχους των ΤΕΦΑΑ Κομοτηνης

140 νέοι πτυχιούχοι έλαβαν τα πτυχία τους

Μια τελετή ορκωμοσίας με πλούσιο ενδιαφέρον από άποψη οργάνωσης και σκηνικού στήθηκε στο κλειστό αμφιθέατρο του Τμήματος των ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής. Οι 140 νέοι που ορκίστηκαν σε δύο ομάδες ανέγνωσαν τον όρκο, δίνοντας τέλος σε μια διαδρομή 4 και πλέον ετών που τους συνέδεσε με την πόλη μας και τους «προίκισε» με εφόδια.
 
Το όρκο διάβασε η αριστούχος του Τμήματος, Μαρίνα Αλαβίδου, ενώ στους πτυχιούχος μίλησαν, η Αντιπρύτανης κ. Μαρία Μιχαλοπούλου, ο καθηγητής κ. Βασίλης Γούργουλης και η κ. Ελένη Δούδα, Κοσμήτορας της Σχολής. Τα πτυχία παρέδωσε στους πτυχιούχους ο καθηγητής ΔΕΠ κ. Γεώργιος Μαυρίδης.


 
Όλοι μίλησαν για τις δυσκολίες των καιρών όσο αφορά την αγορά εργασίας προτάσσοντας την ανάγκη της υπομονής και της εργατικότητας για να πετύχουν τους στόχους τους. Από τις πιο όμορφες στιγμές της τελετής ήταν το βίντεο που επιμελήθηκε και έφτιαξε ο κ. Βασίλης Γούργουλης που τους θύμισε τα χρόνια που πέρασαν στην Κομοτηνή.
 

Άπαντες οι παριστάμενοι ευχήθηκαν στους νέους πτυχιούχους καλή επιτυχία και σταδιοδρομία σε ό,τι επιλέξουν να κάνουν στον μέλλον τους.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι για την υποδοχή των νέων πτυχιούχων, των συγγενών και των φίλων τους που παραβρέθηκαν στην τελετή αθλήτριες του τομέα ρυθμικής γυμναστικής, ετοίμασαν και παρουσίασαν μια εντυπωσιακή επίδειξη των ικανοτήτων τους.

Με νταούλια και κλαρίνα…..ήρθε το πτυχίο

Το πανηγυρικό κλίμα της τελετής βέβαια δεν περιορίστηκε μόνο στο αμφιθέατρο εκδηλώσεων της Σχολής αλλά επεκτάθηκε και εκτός αυτής αμέσως μετά την παραλαβή των πτυχίων. Πέρα από τα διάφορα πανό και συνθήματα που πλέον είναι απαραίτητο συνοδευτικό κάθε ορκωμοσίας, ένα ιδιαίτερο «παραλειπόμενο», που είχε η συγκεκριμένη, είναι η στιγμή που φίλοι και συγγενείς πτυχιούχου έδωσαν τα χέρια και μπήκαν στον κύκλο του χορού, συνοδεία κλαρίνου και νταουλιού.
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.