Αρωγος στην προσπαθεια για την επαναλειτουργια της SHELMAN ο Νικος Τσαλικιδης

Συναντήθηκε με μέλη της Διοίκησης του Σωματείου Εργαζομένων τονίζοντας πως «η επιτυχία του εγχειρήματος θα σηματοδοτήσει μία ελπίδα ανάκαμψης» της ευρύτερης περιοχής

Τον Πρόεδρο κ. Νικόλαο Αλεξανδρίδη, μέλη της Διοίκησης του Σωματείου  Εργαζομένων και τον πρώην Διευθυντή του εργοστασίου της SHELMAN κ.Ανδρέα Καραβίδα, υποδέχθηκε σήμερα, Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης κ. Νικόλαος Τσαλικίδης.
 
Ο κ. Τσαλικίδης εξέφρασε την απόλυτη στήριξή του στην προσπάθεια για την επαναλειτουργία του εργοστασίου της SHELMAN στη ΒΙΠΕ Κομοτηνής, τονίζοντας πως αυτό «θα αποτελέσει εξέλιξη κομβικής σημασίας για το μέλλον της Ροδόπης» διαβεβαιώνοντας τους παρευρισκομένους για το αμέριστο ενδιαφέρον της Περιφέρειας για την επαναλειτουργία της μονάδας.
 
« Η επιτυχία αυτού του εγχειρήματος, πρόκειται να σηματοδοτήσει μια ελπίδα ανάκαμψης της περιοχής», σημείωσε χαρακτηριστικά τονίζοντας πως «η αναζωογόνηση της τοπικής οικονομίας και της απασχόλησης, περνά μέσα από την ενδυνάμωσης της βιομηχανικής ζώνης και τη δημιουργία θέσεων εργασίας κι αποτελεί πρωταρχικό στόχο μας. Είμαστε δίπλα σε κάθε προσπάθεια προς αυτή την κατεύθυνση».
 
Ο ίδιος μάλιστα δεσμεύτηκε πως, θα θέσει υπόψη της ηγεσίας του Υπουργείου Επενδύσεων και Ανάπτυξης, το σύνολο των ζητημάτων που ετέθησαν, για την αναγκαιότητα  άμεσης επαναλειτουργίας του εργοστασίου και τις ενέργειες που πρέπει να προχωρήσουν, χωρίς καμία καθυστέρηση.
 
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.