Συναντηση Δ. Χαριτου με Ο. Μουμιν

Από τον δήμο Ιάσμου ξεκίνησε τις επαφές του με τους δημάρχους της περιοχής ο βουλευτής Ροδόπης

Στο πλαίσιο πρωτοβουλίας του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης Δημήτρη Χαρίτου να συναντήσει όλους του δημάρχους του νόμου Ροδόπης προκειμένου να αποκτήσει πλήρη ενημέρωση για τα ιδιαίτερα τοπικά ζητήματα του κάθε Δήμου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον δήμαρχο Ιάσμου Οντερ Μουμιν.
 
Η συνάντηση έγινε το πρωί της Παρασκευής 6 Σεπτεμβρίου στο δημαρχείο του Ιάσμου. Πρόκειται ουσιαστικά για την πρώτη συνάντηση με την οποία ξεκινά ένας κύκλος επαφών του βουλευτή Δημήτρη Χαρίτου με τους εκλεγμένους δημάρχους στο νομό Ροδόπης. 

Ο βουλευτής επέλεξε η πρώτη αυτή συνάντηση να γίνει στον ιστορικό Δήμο Ιάσμου, που όπως είπε έχει τεράστιες παραγωγικές δυνατότητες αλλά ταυτόχρονα και παρά πολλές ανοιχτές πληγές, τις οποίες γνωρίζει. Έκανε ειδική αναφορά στην γέφυρα του Κομψάτου από την πτώση της οποίας συμπληρώνονται αύριο δύο χρόνια.
 
Στην συνάντηση συζητήθηκαν αναλυτικά θέματα όπως η πεσμένη γέφυρα Κομψάτου, η πορεία των αποζημιώσεων στους πληγέντες της κακοκαιρίας που έπληξε τον Ίασμο το καλοκαίρι, αλλά και η ανάγκη αναβάθμισης των υποδομών. 
 
Στην συνέχεια ο βουλευτής άκουσε τον δήμαρχο να αναφέρεται σε επιμέρους ζητήματα της αυτοδιοίκησης, όπως η υποστελέχωση του Δήμου, η διαχείριση των αποβλήτων, το αίτημα δημιουργίας Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας στον Ίασμο αλλά και η προοπτική δημιουργίας Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης.
 
Για όλα τα παραπάνω έγινε ουσιαστική συζήτηση, με τον βουλευτή Δημήτρη Χαρίτου να δεσμεύεται ότι θα είναι αρωγός στο βαθμό που τα ζητήματα προτεραιότητας για τη νέα διοίκηση του Δήμου Ιάσμου μπορούν να αναδειχθούν στα κέντρα αποφάσεων. Θα είναι αρωγός γιατί αυτό θα είναι προς όφελος των πολιτών του Δήμου Ιάσμου.
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.