Το τελευταιο διημερο του Αυγουστου οι ορκωμοσιες των νεων δημοτικων αρχων στην Ροδοπη

Της έκδοσης

Με μοναδική εξαίρεση, για την Ροδόπη, τον νέο δήμαρχο Ιάσμου Οντέρ Μουμίν ο οποίος ανακοίνωσε επισήμως λίγα εικοσιτετράωρα πριν ότι η ορκωμοσία του νέου δημοτικού συμβουλίου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 30 Αυγούστου στην κεντρική πλατεία της Γαλήνης, ουδεμία επίσημη ανακοίνωση δεν έχουμε για τις ορκωμοσίες των νέων δημοτικών αρχών.
 
Την ίδια δε ώρα που στις γειτονικές Ξάνθη και Έβρο όχι απλά προγραμματίστηκαν αλλά θα γίνουν και νωρίτερα της «τελευταίας στιγμής» με τις πρώτες εξ αυτών ήδη το προσεχές Σάββατο 24 Αυγούστου ( βλέπε Γιάννη Ζαμπούκη νέο δήμαρχο Αλεξανδρούπολης. Επίσημες ανακοινώσεις δεν έχουμε λοιπόν ακόμα για τους υπολοίπους τρεις δήμους της Ροδόπης ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες ο Ντίνος Χαριτόπουλος νέος δήμαρχος Μαρωνείας – Σαπών ετοιμάζεται για της 30 Αυγούστου επίσης, ενώ ο νέος δήμαρχος Κομοτηνής Γιάννης Γκαράνης προσανατολίζεται στο τελευταίο εικοσιτετράωρο της «διορίας» ήτοι στις 31 Αυγούστου.
 
Ουδεμία πληροφορία για τον Δήμο Αρριανών που κρίνοντας από τα προαναφερθέντα μάλλον θα ακολουθήσει το «παράδειγμα» ενώ για το τελευταίο διήμερο του Αυγούστου τοποθετείται μάλλον και η σχετική τελετή για το νέο Περιφερειακό Συμβούλιο ΑΜ-Θ.
 
Βεβαίως να επισημάνουμε πως τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί σίγουρο καθότι δηλώνουν άγνοια ακόμα και οι εκλεγμένοι δημοτικοί αλλά και περιφερειακοί σύμβουλοι, επομένως απλώς αναμένουμε.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.