Νεα συνθεση στο Miles Ahead electronic festival

Μετά την αναβολή δίνει εκ νέου ραντεβού στις 24 Αυγούστου στην Παραλία Ιμέρου

Ανακοινώθηκε και επίσημα η ημερομηνία επανάληψης του ηλεκτρονικού φεστιβάλ, μετά την αναβολή του λόγω καιρού, για τις 24 Αυγούστου στην Παραλία Ιμέρου. Οι διοργανωτές αποφάσισαν να χτυπήσουν με ακόμη δυνατότερο line-up σε σχέση με το προηγούμενο. Έτσι το φεστιβάλ θα φιλοξενήσει τους εξής:

ECHONOMIST

Έλληνας dj και παραγωγός από την Θεσσαλονίκη, με διεθνή εμπειρία και αναγνώριση. Δεν είναι εύκολο για έναν καλλιτέχνη να μένει δημιουργικός διατηρώντας παράλληλα την παραγωγικότητά του. Αυτός ήταν ο κύριος στόχος για τον Πέτρο Μαγγανάρη (aka Echonomist) ο οποίος δραστηριοποιείται από την δεκαετία του 1990 με διαφορετικά ψευδώνυμα. Διαφορετικά μουσικά στυλ τον συγκαταλέγουν στους πιο παραγωγικούς παραγωγούς είτε σε electronic, dance ή abstract κλπ. Οι περίτεχνες παραστάσεις του καλύπτουν όλο το χορευτικό φάσμα γνωρίζοντας διεθνή   ανταπόκριση και υποδοχή για τα dj sets του στα σημαντικότερα club της Ελλάδας και της Ευρώπης . Όλα αυτά είναι αποτέλεσμα της αφοσίωσης  του στον ήχο και στην αναζήτηση του ρυθμού που θα σας κάνει να κουνηθείτε!

SKINNY

Παραγωγός και Dj o Δαμιανός Βασιλείου (aka Skinny) με ρίζες από Καβάλα αλλά διαμονή κυρίως σε Αθήνα και Ιωάννινα είναι από τα νέα ονόματα που θα απασχολήσουν την ηλεκτρονική σκηνή τα επόμενα χρόνια . Με εμφανίσεις σε club από την Ελλάδα έως την Αυστραλία βάζει το στίγμα του στο φετινό Miles Ahead electronic festival.

TOMΕΚ

Ο Κωνσταντίνος Παυλίδης γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη όπου και σπούδασε στην Σχολή Καλών Τεχνών. Με το όνομα TOMEK είναι resident Dj σε γνωστά club  της πόλης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.