Ελλιπεστερος ο φωτισμος το επαρχιακο δικτυο της Ροδοπης

Απαρατήρητα

Και μιας και λέμε για ελλιπή φωτισμό, άλλο ένα καλοκαίρι ξεκίνησε και σχεδόν πέρασε δίχως καθόλου σχεδόν φωτισμό σε αρκετά μεγάλο κομμάτι του επαρχιακού δικτύου της Ροδόπης, ούτε καν προς και από τα παραλιακά μέτωπα αυτής.
 
Χαρακτηριστική η περίπτωση του δρόμου από Κομοτηνή προς Μαρώνεια, η επαρχιακή δηλαδή οδός Κομοτηνής – Ξυλαγανής και οι πέριξ της Ξυλαγανής προς τους γύρω οικισμούς δρόμοι, για τους οποίους είχαμε γράψει στην έναρξη του φετινού θέρους αλλά ουδέν αποτέλεσμα είδαμε.
 
Αντίστοιχη βέβαια και η εικόνα από την «άλλη» πλευρά, αυτή του Φαναρίου που επίσης η οδήγηση από και προς τον οικισμό κατά τις βραδινές ώρες απαιτεί αυξημένη προσοχή και συγκέντρωση, καθότι λάμπες φωτισμού ανοιχτές πλην ελαχίστων, πουθενά.
 
Οξύμωρο το γεγονός της παραμικρής παρέμβασης είτε στην μεν είτε στη δε πλευρά, αν σκεφτεί κανείς ότι πλήθος εκλεγμένων εκπροσώπων μας στα αντίστοιχα δημοτικά συμβούλια, περνούν τα καλοκαίρια τους στους δύο οικισμούς και στα πέριξ αυτών, αλλά ουδεμία σχετική αναφορά ή αίτημα για την αποκατάσταση του ηλεκτροφωτισμού στους εν λόγω δρόμους δεν είδαμε.
 
Μπορούμε πάντα να ελπίζουμε για του χρόνου βεβαίως βεβαίως! Ν.Β.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.