Η Λενα Ουζουνιδου παντρευτηκε στη γενετειρα της τον εκλεκτο της καρδιας της

Πρωταγωνίστρια στους δρόμους της ζωής

Σε ένα «ρόλο» διαφορετικό και μάλιστα εκτός του θεατρικού σανιδιού θαυμάσαμε το περασμένο Σάββατο, την γνωστή Κομοτηναία ηθοποιό, για την οποία πολύ παινευόμαστε ως Ροδοπίτες, Λένα Ουζουνίδου, αυτόν της νύφης.

Η Λένα, αν και, λόγω των επαγγελματικών της υποχρεώσεων, διαμένει πια στην Αθήνα, επέλεξε να επιστρέψει στην ιδιαίτερη πατρίδα της, την Κομοτηνή για να επισφραγίσει την αγάπη της με τον εκλεκτό της καρδιάς της.

Η Λένα Ουζουνίδου, που συχνά επιστρέφει για να ξανασυναντήσει συγγενείς και φίλους – πέραν των επαγγελματικών της υποχρεώσεων που αρκετές φορές μας έχουν δώσει την ευκαιρία να την θαυμάσουμε επί σκηνής– αυτήν τη φορά επέστρεψε στην Κομοτηνή για να παντρευτεί ενώπιον λιγοστών εκ των προαναφερθέντων, τον εκλεκτό της καρδιάς της.

Το μυστήριο έλαβε χώρα το Σάββατο, 20 Ιουλίου, στο εξωκκλήσι του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου στη Νυμφαία, σε κλειστό κύκλο, με κουμπάρα τη γραμματέα του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης κ. Σοφία Μιχαλιτσούδη.

Του μυστηρίου ακολούθησε μία εξίσου ξεχωριστή δεξίωση με ιδιαίτερο στυλ αλλά κυρίως συναισθήματα αγάπης και χαράς στον αύλειο χώρο της «Λέσχης Κομοτηναίων», την διακόσμηση του οποίου ανέλαβε ο εικαστικός Κεβόρκ Μελκονιάν.

Λένα, να ζήσετε ευτυχισμένοι!
Στην κουμπάρα πάντα άξια!

Φωτογραφίες: Photo Star

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.