Προχωρα η εγκατασταση παιχνιδιων σε 6 νηπιαγωγεια του Δημου Κομοτηνης

Βρέθηκε μειοδότης στην επαναληπτική διαδικασία, για την τοποθέτηση νέου εξοπλισμού υπαίθριων χώρων

Ολοκληρώθηκε… με τη δεύτερη η προμήθεια και τοποθέτηση νέου εξοπλισμού υπαίθριων χώρων σε νηπιαγωγεία περιοχής Δήμου Κομοτηνής, μιας και στον επαναληπτικό, μετά τον άγονο πρώτο διαγωνισμό προ μερικών μηνών, αναδείχτηκε προσωρινός ανάδοχος.
 
Η χρηματοδότηση για τον εξοπλισμό γίνεται μέσω του πράσινου ταμείου, και θα εγκατασταθεί στο 2ο, το 4ο, το 7ο, το 8ο, το 10ο, και το 12ο Νηπιαγωγείο Κομοτηνής.
 
Ανάμεσα στον εξοπλισμό είναι σύνθετο τρενάκι, διάφορα παιχνίδια, αλλά και δάπεδα ασφαλείας για την προστασία των παιδιών.
 
Στο διαγωνισμό προσήλθαν τέσσερις εταιρείες, με τις τρείς να αποκλείονται γιατί υπέβαλαν ηλεκτρονικό αλλά όχι φυσικό φάκελο όπως απαιτεί η διαδικασία, και τελικά αναδείχθηκε μειοδότης με 123.234 ευρώ χωρίς ΦΠΑ.
 
Αναλυτικότερα για το κάθε νηπιαγωγείο θα γίνουν οι εξής προσθήκες:
 
Στο 2ο Νηπιαγωγείο θα τοποθετηθούν σύνθετο τρενάκι με δύο τσουλήθρες, Ελατήριο Λουλούδι (2 τεμ), Παιχνίδι περιστροφής και Δάπεδο ασφαλείας 4,5 εκ
 
Στο 4ο Νηπιαγωγείο θα τοποθετηθούν Σύνθετο τρενάκι με δύο τσουλήθρες, Ελατήριο Λουλούδι και Δάπεδο ασφαλείας 4,5 εκ
 
Στο 7ο Νηπιαγωγείο θα τοποθετηθούν σύνθετο τρενάκι με δύο τσουλήθρες,  Ελατήριο Λουλούδι, Παιχνίδι περιστροφής και Δάπεδο ασφαλείας 4,5 εκ
 
8ο Νηπιαγωγείο θα τοποθετηθούν Σύνθετο τρενάκι με δύο τσουλήθρες, Ελατήριο Λουλούδι, Παιχνίδι περιστροφής, σύνθετο τρενάκι με βαγόνια, δάπεδο ασφαλείας 4,5 εκ και Παγκάκι με πλάτη (2 τεμ)
 
10ο Νηπιαγωγείο θα τοποθετηθούν σύνθετο τρενάκι με δύο τσουλήθρες, Ελατήριο Λουλούδι (2 τεμ), Σύνθετο τρενάκι με βαγόνια, Δάπεδο ασφαλείας 4,5 εκ και Παγκάκι με πλάτη
 
Στο 12ο Νηπιαγωγείο θα τοποθετηθούν Σύνθετο τρενάκι με δύο τσουλήθρες, Ελατήριο Λουλούδι (3 τεμ), Παιχνίδι περιστροφής, Σύνθετο τρενάκι με βαγόνια, Δάπεδο ασφαλείας 4,5 εκ και Παγκάκι με πλάτη (2 τεμ).

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.