«Καλο καλοκαιρι» απο τους συμμετεχοντες του προγραμματος δημιουργικης απασχολησης του Κεντρου Στηριξης Παιδιου και Οικογενειας Κομοτηνης

Με τον ωραιότερο τρόπο και κυρίως τα ωραιότερα μηνύματα, ολοκληρώθηκε χθες, Παρασκευή 19 Ιουλίου, το καλοκαιρινό πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης του Κέντρου Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Κομοτηνής, των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος.
 
Τα παιδιά αποχαιρετίστηκαν και διασκέδασαν διοργανώνοντας το δικό τους πάρτυ με πολύ παιχνίδι, χορό και face painting, σε συνέχεια αντίστοιχων δράσεων που έλαβαν χώρα καθ’ όλη την διάρκεια της τελευταίας εβδομάδας, όπου τα παιδιά συμμετείχαν σε βιωματικές ασκήσεις με στόχο την ανάπτυξη της αυτοεικόνας τους και την ενεργό συμμετοχή τους σε ομάδες.


 
Όπως επισημαίνεται και στην σχετική αποχαιρετιστήρια ανάρτηση του Κέντρου Στήριξης, το πρόγραμμα κατέστη εφικτό και φέτος, χάρη στην πολύτιμη συνεισφορά των εθελοντών αλλά και της Τοπικής Διοικούσας Επιτροπής, ενώ ιδιαίτερη μνεία έγινε στην Κοινωνική Λειτουργό κ. Ανδριάνα Δελέγκου, για τις όμορφες στιγμές που χάρισε στα παιδιά με το θεατρικό που αφορούσε το διαδίκτυο, τον κ.Κυριάκο Γεωργίου εκπαιδευτή σκύλων που βοήθησε τα παιδιά να εξοικειωθούν με τα σκυλιά και να μάθουν βασικούς κανόνες προστασίας τους αλλά και την κ. Όλγα Μαρκούλη, make up artist για το face painting.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.