Το Λαογραφικο Μουσειο Κομοτηνης ανοιξε τις πορτες του για την «Εξιψωση»

Φιλοξένησε πλειάδα ντόπιων καλλιτεχνών για ένα από τα τελευταία γυρίσματα της ταινίας της “Maik Productions”

Το Λαογραφικό Μουσείο Κομοτηνής άνοιξε τις πόρτες του για πολλοστή φορά ούτως ώστε να φιλοξενήσει την κινηματογραφική ομάδα της πόλης μας, την “Maik Productions” για τα γυρίσματα μίας εκ των τελευταίων σκηνών της πολυαναμενόμενης ταινίας «Εξύψωση».
 

Υπό την σκηνοθετική επιμέλεια του Μιχάλη Δανιήλ Βαμβακά, οι πρωταγωνιστές, ξεχωριστοί όλοι τους καλλιτέχνες της πόλης μας,  Άννυ Μαχαιροπούλου, Μυρσίνη Λαντζουράκη, Κατερίνα Ιωαννίδου, Κώστας Μαυρίδης και Αλέξανδρος Λαντζουράκης «βρέθηκαν» στην Κομοτηνή της δεκαετίας του 1920 με όχημα τη «χρονομηχανή» της Maik Productions, όπως άλλωστε επιβάλλει και το σενάριο.
 
Ντυμένοι με κοστούμια της εποχής, έδωσαν καταμεσής του καλοκαιριού τον καλύτερο εαυτό τους, στο γύρισμα η διάρκεια του οποίου ξεπέρασε τις 3 ώρες, συμπεριλαμβανόμενης και της προετοιμασίας των τεχνικών της ομάδας Δημήτρη Ντίνα, Δημήτρη Πολίτη, Πάνο Αναστασίου, Ειρήνη Παράσχου και Όλγα Τζελέπη, που θέλησαν να αποτυπώσουν όσο το δυνατόν καλύτερα το τοπίο της εποχής.
 

Οι υπεύθυνοι της ομάδας Σπύρος Νταντανίδης, Σταύρος Γκιουζελίδης, Μιχάλης Βαμβακάς και Μυρσίνη Λαντζουράκη, θέλησαν να ευχαριστήσουν την υπεύθυνη του μουσείου κ. Χριστίνα Αποστολίδου καθώς και τη ΔΚΕΠΠΑΚ που είναι η διαχειριστική υπηρεσία, υπό τη διεύθυνση της Νατάσας Λιβεριάδου για την άδεια που παραχωρήθηκε για τα γυρίσματα στον «εμβληματικό» όπως τον χαρακτήρισαν αυτό χώρο της πόλης, υποσχόμενοι η «Εξύψωση» να δικαιώσει την προσπάθεια και το έργο όλων.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.