Προσληψεις οδηγων και συνοδων σχολικων λεωφορειων για το Ειδικο Δημοτικο και το ΕΕΕΕΚ Κομοτηνης

Μέχρι τις 26 Ιουλίου οι αιτήσεις

Ανακοίνωση εξέδωσε η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης για την πρόσληψη με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνους συνολικά οχτώ ατόμων πλήρους απασχόλησης για διάστημα από την υπογραφή της σύμβασης και όχι πέραν της 30ης Ιουνίου 2020.
 
Η κατανομή των θέσεων έχει ως εξής:
 
Ειδικό Δημοτικό και Νηπιαγωγείο Δράμας: 1 θέση ΔΕ Οδηγών και 1 θέση ΔΕ Συνοδών
ΕΕΕΕΚ Δράμας: 1 θέση ΔΕ Οδηγών και 1 θέση ΔΕ Συνοδών
Ειδικό Δημοτικό και Νηπιαγωγείο Κομοτηνής: 1 θέση ΔΕ Οδηγών και 1 θέση ΔΕ Συνοδών
ΕΕΕΕΚ Κομοτηνής: 1 θέση ΔΕ Οδηγών και 1 θέση ΔΕ Συνοδών
 
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν σχετική αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, στην παρακάτω διεύθυνση: Περιφερειακή Διεύθυνση Αθμιας και Βθμιας Εκπαίδευσης Ανατ. Μακεδονίας & Θράκης, Τέρμα Σισμανόγλου Τ.Κ. 69133 – Κομοτηνή.
 
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων ξεκίνησε χθες, Τετάρτη 17 Ιουλίου, και θα διαρκέσει μέχρι την Παρασκευή 26 Ιουλίου.
 
Τα ειδικά τυπικά προσόντα (τίτλοι σπουδών κ.λ.π), τα κριτήρια κατάταξης, τα δικαιολογητικά που θα υποβάλουν οι ενδιαφερόμενοι, καθώς και οποιεσδήποτε πρόσθετες πληροφορίες, αναφέρονται λεπτομερώς στην με αρ. πρωτ. Φ. 16.1/6163Α/27-05-2019 Ανακοίνωση ΣΟΧ 1/2019 (ΑΔΑ:ΩΖ5Ξ4653ΠΣ-ΕΞΙ) που βρίσκεται: α) ανηρτημένη στην ιστοσελίδα του Περιφερειακής Διεύθυνσης Αθμιας και Βθμιας Εκπ/σης Ανατ. Μακεδονίας & Θράκης: http://www.pdeamth.gr → Αρχική → Τελευταίες Ανακοινώσεις → Πέμπτη 11 Ιουλίου 2019, στο δικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) και συγκεκριμένα ακολουθώντας από την κεντρική σελίδα τη διαδρομή: Πολίτες à Έντυπα – Διαδικασίες à Διαγωνισμών Φορέων à Ορ. Χρόνου ΣΟΧ γ) στα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) αλλά και στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση (www.kep.gov.gr), απ' όπου μέσω της διαδρομής: Σύνδεσμοι à Ανεξάρτητες και άλλες αρχές à ΑΣΕΠ θα οδηγηθούν στην κεντρική σελίδα του δικτυακού τόπου του ΑΣΕΠ και από εκεί θα έχουν πρόσβαση στα έντυπα μέσω της διαδρομής: Πολίτες à Έντυπα – Διαδικασίες à Διαγωνισμών Φορέων à Ορ. Χρόνου ΣΟΧ.
 
Επιπλέον πληροφορίες επίσης μπορούν να ζητούν οι ενδιαφερόμενοι στο τηλέφωνο: 2531083530-2531083511 (υπόψη κ.κ. Μπαρακάκη Χρυσούλας και Μουσχάκη Γεθσημανή)

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.