Οι Active Member ερχονται στην Αλεξανδρουπολη

Το Σάββατο 13 Ιουλίου

Τους Active Member θα υποδεχθεί η Αλεξανδρούπολη το Σάββατο 13 Ιουλίου στο Θέατρο Αλτιναλμάζη.
 
Oι Active Member βρίσκονται στην ενεργό δράση 27 χρόνια. Είτε με την δύναμη του ονόματός τους, είτε με διάφορα μουσικά και άλλα project, o B.D.Foxmoor – ιθύνων νους – και η Sadahzinia έχουν βρει έναν δικό τους τρόπο να ερμηνεύουν το γίγνεσθαι, το πώς μεταβάλλονται τα πράγματα και οι καταστάσεις σε έναν κόσμο παλλόμενο ή και βουβό….

Δεκάδες album, περισσότερα από 1500 τραγούδια, μια ζωή μετρημένη με ρίμες και λέξεις!

Η μελωδικότητα ήταν πάντα ζητούμενο στην μουσική παραγωγή του B.D.Foxmoor που, παράλληλα με τις ψαγμένες λούπες και τους ψηφιακούς ήχους, χρησιμοποιεί έμπειρους μουσικούς για να «χτίσει» το μουσικό χαλί πάνω στο οποίο θα μελοποιήσει τους στίχους.
 
Οι μουσικοί που συνοδεύουν on stage τους B.D.Foxmoor και Sadahzinia, κιθάρα, τσέλο, μαντολίνο, κοντραμπάσο, ακορντεόν, κρουστά και samples, σε απόλυτη σύνδεση μεταξύ τους, στήνουν ένα πολύ δυναμικό και πλούσιο σε ηχοχρώματα project, σε ένα οδοιπορικό σε κομμάτια τους πολύ γνωστά και χιλιοτραγουδισμένα από τον κόσμο, αλλά και κομμάτια που σπάνια έχουν ακουστεί στις συναυλίες τους…
 
Κατάθεση ψυχής αυτή η συναυλία. Ξυπνά μοναδικά συναισθήματα. Τα τραγούδια ακουμπούν και ψιθυρίζουν την ουσία που φτιάχτηκαν κάποτε. Οι γενιές συναντώνται με έναν κοινό κώδικα και βρίσκουν στέρεο πέρασμα για τη συνέχεια μέσα από τη μουσική και τα λόγια των Active Member. Ίσως το πιο έντονο και νευρώδες μουσικό project που παρουσίασαν ποτέ!

Info
Αλεξανδρούπολη, Θέατρο Αλτιναλμάζη
Σάββατο 13 Ιουλίου
Ώρα: 22:00
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00.

Τιμές εισιτηρίων:
Προπώληση: 12 ευρώ
Ταμείο: 15 ευρώ
Μειωμένο ( άνεργοι, φοιτητές, μαθητές, φαντάροι): 12 ευρώ

Σημεία Προπώλησης:
Βιβλιοπωλείο Βαταμίδης,
Δημοκρατίας 230, Αλεξανδρούπολη
τηλ. 2551025446

Και στο δίκτυο της www.viva.gr

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.