Ξεκαθαρο «οχι» της Βουλας Ελευθεριαδου σε επενδυσεις που θα βλαψουν το την υγεια και το περιβαλλον μας

Απαρατήρητα

Την θέση των τοπικών στελεχών της Νέας Δημοκρατίας επί του ζητήματος της επένδυσης Χρυσού ζήτησε σε πρόσφατη ανακοίνωσή του και σε συνέχεια των σχετικών δηλώσεων του Κυριάκου Μητσοτάκη από την Χαλκιδική ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Χαρίτου.
 
Και ενώ και έως και την χθεσινή του συνέντευξη στο «Ράδιο Παρατηρητή» ουδείς εκ των τοπικών στελεχών μπήκε στην διαδικασία να ξεκαθαρίσει την θέση του επισήμως, να υπενθυμίσουμε πως σαφή θέση κατά της επένδυσης χρυσού είχε πάρει σε πρόσφατη συνέντευξή της επίσης στο «Ράδιο Παρατηρητής» η υποψήφια βουλευτής της «γαλάζιας» παράταξης Βούλα Ελευθεριάδου.
 
Συγκεκριμένα η κ. Ελευθεριάδου ερωτηθείσα σχετικά με την θέση της επί της επένδυσης τάχθηκε υπέρ των επενδύσεων στην περιοχή της Θράκης, θέτοντας μάλιστα εαυτόν στην πρώτη γραμμή της προσπάθειας κυρίως ως προς τις θέσεις εργασίας που αυτές μπορεί να δημιουργήσουν στην περιοχή, επεσήμανε όμως πως σε καμία περίπτωση δεν τάσσεται υπέρ επενδύσεων που θα βλάψουν την υγεία των κατοίκων και το περιβάλλον της περιοχή μας.
 
 «Ως γιατρός, ως άνθρωπος και ως μητέρα σε καμία περίπτωση δεν είμαστε υπέρ της υλοποίησης επενδύσεων που θα βλάψουν την υγεία των κατοίκων και το περιβάλλον. Η ΝΔ θέλει τις επενδύσεις αλλά από την άλλη πλευρά θέλει και ένα καθαρό και υγιές περιβάλλον, για τα παιδιά μας» είχε δηλώσει η ίδια χαρακτηριστικά υπογραμμίζοντας το ξεκάθαρο «όχι» της στην επένδυση χρυσού στην περιοχή μας.
 
Οι λοιποί «γαλάζιοι»; Ν.Β.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.