Ο συνδρομητης που καλεσατε εχει πιθανον το τηλεφωνο του απενεργοποιημενο

Απαρατήρητα

Όχι μία όχι δύο, όχι τρεις, αλλά πέντε περίπου εβδομάδες μετρά το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η γειτονιά της Πανεπιστημιούπολης Κομοτηνής και περιοχές του Δήμου Ιάσμου σε σχέση με το σήμα συγκεκριμένης εταιρείας πάροχο κινητής τηλεφωνίας.
 
Ο λόγος για τους συνδρομητές εταιρείας κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα, που εδώ και ενάμιση και πλέον μήνα βλέπουν τις εισερχόμενες κλήσεις τους σε μηνύματα, μιας και όσοι τους καλούν βρίσκουν τα κινητά τους κλειστά, δίχως μάλιστα ενδεχόμενο επανάκλησης καθότι και σήμα για εξερχόμενες κλήσεις δεν υπάρχει και τα μηνύματα φτάνουν με καθυστέρηση ωρών.
 
Σύμφωνα με εκπροσώπους της εταιρείας το πρόβλημα εντοπίζεται σε παρακείμενη κεραία η οποία παραμένει ανενεργή λόγω γραφειοκρατικών προβλημάτων, τα οποία θα επιλυθούν το νωρίτερο …από Σεπτέμβρη.
 
Μέχρι τότε οι εγκατεστημένες στην περιοχή εταιρείες αναγκάζονται σε εξορμήσεις σε παρακείμενα χωράφια και λαγκάδια ούτως ώστε να μιλήσουν με τους πελάτες τους, όσοι απομένουν δηλαδή καθότι στις πολλαπλές αναπάντητες κλήσεις όπως είναι λογικό κάποιος περνάει απλά στην αμέσως επόμενη λύση, ήτοι σε άλλη εταιρεία που προσφέρει ενδεχομένως το αντίστοιχο προϊόν-υπηρεσία.
 
Η λύση που προτείνεται από τους κατά τα άλλα εξυπηρετικότατους εκπροσώπους της εταιρείας, είναι μια διαδικασία επίσης ανά εταιρεία και μάλιστα ανά ΑΦΜ, αφού ο επιχειρηματίας έχει φτάσει στο αμήν,  διαδικασία η οποία ανταγωνίζεται άνετα τα χρονοδιαγράμματα της ελληνικής δημόσιας γραφειοκρατίας, μίας και το διάστημα των πέντε τουλάχιστον εβδομάδων που προαναφέραμε το αποδεικνύει.
 
Κατά το διάστημα των εβδομάδων αυτών; Όντας παθόντες οι «Παρατηρητές» ανανεώσαμε πλήρως τον εξοπλισμό της επιχείρησης σε ό,τι αφορά τα σταθερά τηλέφωνα, στα οποία συνωστιζόμαστε για το ποιος θα πρωτοπρολάβει να τα χρησιμοποιήσει, ενώ δοκιμάσαμε εκ νέου την χωρητικότητα των κινητών συσκευών μας, σε ό,τι αφορά τον αριθμό των εισερχόμενων μηνυμάτων.
 
Την ώρα πάντως που η Ροδόπη «πανηγύρισε» λίγους μήνες πριν την ένταξη του συνόλου των περιοχών της στο ψηφιακό τηλεοπτικό σήμα ακόμα και των πιο «απομακρυσμένων» περιοχών, και ενώ  εν έτει  2019, η αδυναμία επικοινωνίας δια τηλεφώνου με τον λοιπό κόσμο,μέσω μίας εταιρείας αντικείμενο της οποίαςμάλιστα είναι η επικοινωνία, φάνταζε αδύνατο, είναι πλέον κάτι πραγματικό.
 
Από Σεπτέμβρη, καλώς εχόντων των πραγμάτων… τα ξαναλέμε! Ν.Β.  

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.