Κ. Μητσοτακης: «Να κανουμε τη Θρακη πρωτοπορο στην αναπτυξη της Ελλαδας» (+Gallery)

Επίσκεψη αστραπή του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Κομοτηνή

Επανέλαβε την τοποθέτησή του κατά της ίδρυσης της 4ης Νομικής

Ο κ. Μητσοτάκης μίλησε σε συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στην Λέσχη Κομοτηναίων, περιστοιχιζόμενος από τους υποψήφιους Βουλευτές του Κόμματος στη Ροδόπη,  και τόνισε πως το μήνυμα που στέλνει σύσσωμη η Θράκη, είναι  ότι στις 7 Ιουλίου αλλάζουμε σελίδα και ξημερώνει μια νέα μέρα για τη πατρίδα μας

Ο κ. Μητσοτάκης στάθηκε στην προσφορά του πατέρα του, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στην περιοχή, τόσο με το όραμα του για την Εγνατία Οδό, όσο και για την εφαρμογή της ισονομίας και της ισοπολιτείας, πάνω στην οποία έχτισαν πολλές κυβερνήσεις και ελπίζει πως με την ψήφο των πολιτών της Ροδόπης να υπηρετήσει μετά τις εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Έκανε δε ειδική αναφορά στο θέμα της 4ης Νομικής, σημειώνοντας πως αποτελεί δέσμευσή του, η στήριξη του ΔΠΘ ως πυλώνα αριστείας καινοτομίας και εξωστρέφειας, αλλά και δύναμης σταθερότητας για την τόσο ευαίσθητη περιοχή της Θράκης, και επανέλαβε την δημόσια τοποθέτησή του κατά της ίδρυσης 4ης Νομικής σχολής, τονίζοντας πως αναλαμβάνει το πολιτικό κόστος αυτής της επιλογής, γιατί θεωρεί πως θα πρέπει να ενισχυθεί περεταίρω η Νομική Κομοτηνής, που διακρίνεται σε επίπεδο επιστημονικό, στην οποία σπουδάζουν τόσοι νέοι άξιοι επιστήμονες.

Κύριο μέλημα τους είναι να μπει η χώρα σε τροχιά ρωμαλέας ανάπτυξης, ενισχύοντας τη μεσαία τάξη, μειώνοντας τους φόρους ως απαραίτητη συνθήκη για να πάρει ξανά μπροστά η ατμομηχανή της οικονομίας.

Τόνισε πως στόχος τους είναι να φέρουν ξανά ζωή στις βιομηχανικές ζώνες, δημιουργώντας πολλές καλές νέες θέσεις, εργασίας, ανοίγοντας και νέους τομείς, όπως οι ΑΠΕ, ο τουρισμός, η εκμετάλλευση του πολιτιστικού πλούτου, ώστε να γίνει η Θράκη πρωτοπόρος στην ανάπτυξη της Ελλάδας.

Τόνισε δε ότι ως κυβέρνηση θα είναι αρωγοί στην Περιφέρεια και τον Περιφερειάρχη κ. Χρήστο Μέτιο για να ξεδιπλώσει γρήγορα το αναπτυξιακό της σχέδιο, ώστε σε 4 χρόνια, η Θράκη να είναι πολύ καλύτερα από σήμερα.

Ζήτησε δε από όλους να στείλουν ένα μήνυμα αυτοπεποίθησης και σιγουριάς απέναντι στην Τουρκία, επιθυμίας για σχέσεις καλής γειτονίας, οι οποίες πάντα όμως, στηρίζονται στους κανόνες του Διεθνούς Δικαίου και στο σεβασμό των απαράβατων κανόνων καλής γειτονίας.

Τόνισε δε πως η εκλογική μάχη δεν έχει ακόμα κριθή, τονίζοντας πως χρειάζεται μια ισχυρή εντολή, ώστε να εφαρμόσει γρήγορα και αποτελεσματικά το σχέδιό τους, αλλά και να διεκδικήσει με δύναμη από τους Ευρωπαίους εταίρους μας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.