Οταν αγαπας, μπορεις ν’ αλλαξεις τον κοσμο

Για τον ΔΑΔΑΑ και τις δράσεις του

Για τον δραστήριο Σύλλογο για Παιδιά και Ενήλικες με ΔΑΔ, Αυτισμό και Asperger, όλοι γνωρίζουμε πλέον σ’ αυτήν την πόλη. Κι ας μετρά λίγα χρόνια ζωής, και όχι δεκαετίες, χρονική επεξήγηση για να εξάρει την αφοσίωση και το πάθος των ανθρώπων που τον υπηρετούν, προσφέροντας σε πάσχοντα παιδιά και πάσχοντες ενήλικες, ενθέτοντάς τα/τους ισοτίμως στον κοινωνικό ιστό.


 
Αφορμή για το κείμενο μια ανάρτηση που μπόλιασε γόνιμα το νυχτερινό τοπίο της κοιμώμενης πόλης. Του δημοσιογράφου και βαλκανιολόγου Νίκου  Αρβανίτη που είναι μέλος του Συλλόγου, και στις 1.29 το βράδυ, αναρτώντας 13 φωτογραφίες και μαζί επεξηγηματικό κείμενο, μας έδειξε πόσα οι άνθρωποι μπορούν να κάνουν ξεκινώντας με  κυριότερο εφόδιο την αγάπη. Ο κ. Αρβανίτης αναφέρθηκε στο βραδινό brain storming μέχρι αργά στα γραφεία του Συλλόγου, που ξεκίνησαν «από ένα παράπηγμα» —που το παραχώρησε η Κ. Καραθεοδωρή, η Δημοτική Επιχείρηση, δια της Σιμπέλ Μουσταφά Ογλού–  αλλ’ έγινε χώρος «τρυφερός» για παιδιά και πολύχρωμος, κι ας αξιολογείται ακόμη από τον συγγραφέα της ανάρτησης ως το πρώτο βήμα.


 
Εξίσου ενδιαφέρουσες όμως και οι ειδήσεις του post. Και περισσότερο συγκεκριμένα, οι μπλούζες που έφτιαξε ο Σύλλογος και το cd, με τη συνεργασία του Χρήστου Χατζόπουλου για το οποίο ήδη γνωρίζουμε, τα οποία πωλούνται σε συμβολική τιμή με στόχο την ενίσχυση του Συλλόγου.
 
Εύγε πολλά σε όλους!!!Ν.Τ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.