Αυτοι διεκδικουν την εκπροσωπηση της Ροδοπης στην επομενη Βουλη

Οι επίσημοι και οι μέχρι στιγμής ανεπίσημοι υποψήφιοι βουλευτές της Ροδόπης

Χωρίς εκπλήξεις, τουλάχιστον ως προς τα διαφαινόμενα των τελευταίων μηνών και στην περιοχή μας, θα είναι τα ψηφοδέλτια των κομμάτων για τις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου.
 
Πέραν του ΚΙΝΑΛ που είχε προ καιρού ανακοινώσει τους τέσσερις υποψηφίους βουλευτές του στο νομό μας, τους κ.κ. Ιλχάν Αχμέτ, Κυριακή Γολγάκη, Γιώργο Μανανά και Σιμπέλ Μουσταφά Ογλού, αλλά και τη χθεσινή επίσημη προσθήκη του κ. Αλέξανδρου Τσιτηρίδη, το βράδυ της Τετάρτης είχαμε και επίσημες ανακοινώσεις από πλευράς του κυβερνώντος κόμματος. 

Οι επίσημοι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ πλην μίας 

Σύμφωνα με τις αποφάσεις λοιπόν της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, η μη εκ νέου υποψηφιότητα του νυν βουλευτή Μουσταφά Μουσταφά επισημοποιήθηκε, με τους κ.κ. Αϊχάν Καρά Γιουσούφ, Δημήτρη Χαρίτου, Οζγκιούρ Φερχάτ και Μαγδαληνή Τσιουμάκα – Τσατσαρίδου, να διεκδικούν την είσοδό τους στο ελληνικό κοινοβούλιο, ενώ μόλις μία θέση, η οποία αναμένεται να «συμπληρωθεί» από γυναίκα υποψήφια. 

«Θολό»  το τοπίο στη ΝΔ 

Σε ανεπίσημο επίπεδο, αλλά «κλειδωμένες» θεωρούνται οι «γαλάζιες» υποψηφιότητες του πρώην υπουργού κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη, της ιατρού κ. Βούλας Ελευθεριάδου και του Πτεράρχου ε.α Κωνσταντίνου Ιατρίδη.  Για τη συμπλήρωση της «πεντάδας» ενδιαφέρον φαίνεται πως υπάρχει από τον εν ενεργεία περιφερειακό σύμβουλο κ. Μουσταφά Κατραντζή και τον πρώην βουλευτή Ροδόπης Αχμέτ Χατζηοσμάν, ενώ την διαθεσιμότητά του έχει δηλώσει και δια μέσου των σελίδων του «ΠτΘ» ο ιατρός και τ. διευθυντής της ΩΡΛ του Σισμανογλείου Νοσοκομείου Κομοτηνής κ. Μεμέτ Εμίνογλου. 

Από το Cambridge στη Ροδόπη με το «ΜεΡΑ 25» 

Σε ό,τι αφορά τις επίσημες ανακοινώσεις υποψηφίων το «ΜεΡΑ 25» του Γιάνη Βαρουφάκη που θα δώσει για πρώτη φορά την μάχη των εθνικών εκλογών ανακοίνωσε, μετά τον κ. Αλή Μπουλμπούλ και το όνομα του κ. Μιχαήλ Μιμιρίνη, ως υποψήφιο βουλευτή Ροδόπης, Καθηγητής Πανεπιστημίου του Cambridge.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.