Ο Δημητρης Χαριτου για την ανεγερση του νεου Νοσοκομειου Κομοτηνης

«Το έμπρακτο ενδιαφέρον της κυβέρνησης στο χώρο της υγείας, αποτυπώνεται στην ουσιαστική βελτίωση της κατάστασης στο Νοσοκομείο Κομοτηνής»

 
Στο περιθώριο της εκδήλωσης παρουσίασης του Νέου Νοσοκομείου Κομοτηνής δηλώσεις έκανε και ο υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης κ. Δημήτρης Χαρίτου.
 
«Μόνο αισθήματα ικανοποίησης  και ελπίδας  μπορεί να νοιώσει κανείς από τη σημερινή παρουσίαση της πορείας υλοποίησης του έργου της ανέγερσης του Νέου Νοσοκομείου Κομοτηνής» εκμυστηρεύθηκε ο κ. Χαρίτου για να εκτιμήσει πως «όλα βεβαιώνουν ότι βρισκόμαστε σε καλό δρόμο. Με σταθερά βήματα ξεκίνησε, υλοποιείται και σήμερα πλέον παίρνει σάρκα και οστά, ένα έργο, που αποτέλεσε όραμα και αίτημα δεκαετιών για τον τόπο μας».

Ο ίδιος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει δημόσια για άλλη μια φορά το ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, «που χάρη στη δική του δωρεά, θα έχουμε σε πολύ λίγα χρόνια ένα από τα πιο σύγχρονα δημόσια Νοσοκομεία».

«Ιδιαίτερα θέλω να συγχαρώ» συμπλήρωσε ο ίδιος «τη  σημερινή κυβέρνηση -και προσωπικά τον πρωθυπουργό- για την απόφασή  του να επιλεγεί η Κομοτηνή για την ανέγερση νέου Νοσοκομείου, από την μεγάλη δωρεά του Ιδρύματος στο χώρο της υγείας. Ενός Νέου Νοσοκομείου, του οποίου την ανέγερση πολλοί στο πρόσφατο παρελθόν εξήγγειλαν, αλλά δεν πραγματοποίησαν».

«Άλλωστε», θύμισε, «το έμπρακτο ενδιαφέρον της σημερινής κυβέρνησης στο χώρο της υγείας, αποτυπώνεται στην ουσιαστική βελτίωση της κατάστασης στο Νοσοκομείο Κομοτηνής. Την σημαντική ενίσχυσή του με ιατρικό, νοσηλευτικό και βοηθητικό προσωπικό, τον εκσυγχρονισμό και την αναβάθμιση κρίσιμων μονάδων για τη λειτουργία του, καθώς και του εξοπλισμού του».

«Όλα αυτά, μαζί με την ίδρυση των δύο ΤΟΜΥ, την ενίσχυση των Κ.Υ σε Ιασμο και Σάπες, αποτελούν τα εχέγγυα ότι πράγματι , για τη νέα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ -ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, η δημόσια υγεία θα συνεχίσει να αποτελεί βασική της προτεραιότητα» συμπέρανε ο κ. Χαρίτου για να καταλήξει τονίζοντας πως «σ’ αυτήν τη μεγάλη προσπάθεια για τη χώρα και τον τόπο μας, είμαι έτοιμος να προχωρήσουμε μαζί για να έχουμε ένα νικηφόρο αποτέλεσμα στις 7 του Ιούλη!».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.