To ευχαριστηριο του υπ. ευρωβουλευτη με το ΚΙΝΑΛ Παυλου Διαμιανιδη

Με 7.000 ψήφους κατατάχθηκε με διαφορά πρώτος σε σταυρούς στη Ροδόπη από όλο το ευρωψηφοδέλτιο του Κινήματος Αλλαγής

Στον λογαριασμό του στο fb ο υπ. ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ κ. Παύλος Δαμιανίδης, ανάρτησε ευχαριστήριο κείμενο για όσους πολλούς  -7.000- τον τίμησαν με την ψήφο τους,  το οποίο έχει ως ακολούθως:
 
«Με καταμετρημένο έως τώρα το 70% των εκλογικών τμημάτων, μπορώ πλέον με ασφάλεια να εκτιμήσω ότι συνολικά εμπιστεύθηκαν την υποψηφιότητα μου στις Ευρωεκλογές περίπου 7.000 πολίτες.
Σας ευχαριστώ έναν προς έναν ξεχωριστά και σας εκφράζω την ευγνωμοσύνη μου.
Παράλληλα θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους συντοπίτες μου στη Ροδόπη, που με την ψήφο τους με ανέδειξαν στο Νομό Ροδόπης με διαφορά πρώτο σε σταυρούς από όλο το ευρωψηφοδέλτιο του Κινήματος Αλλαγής.
Με δεδομένο τον ελάχιστο χρόνο που είχα στη διάθεσή μου (μόλις 20 ημέρες) για να γνωστοποιήσω την υποψηφιότητα μου και να απευθυνθώ σε όλη τη χώρα και συνεκτιμώντας γενικότερα τη σταυροδοσία σε όλα τα κόμματα αναλογικά με τα ποσοστά τους, τολμώ να πω πως με τη βοήθεια και τη στήριξή σας πετύχαμε κάτι μάλλον σημαντικό.
Το αποτέλεσμα αυτό το κρατώ ως παρακαταθήκη αλλά και δέσμευση απέναντί σας, να είμαι παρών στις νέες μεγάλες και δύσκολες μάχες που θα κληθεί να δώσει ο πολιτικός μας χώρος, με πρώτη τη μάχη των επερχόμενων εθνικών εκλογών και την ισχυρή εντολή που πρέπει να δοθεί στο Κίνημα Αλλαγής, για τη μεγάλη και γνήσια προοδευτική ανατροπή που έχει ανάγκη η χώρα μας.»
 
«Αποτέλεσμα παρακαταθήκη», και ωραία δέσμευση, επωφελής για την προοδευτική παράταξη  της πατρίδας μας. Ν.Τ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.