Καλεσμα για μια νεα αρχη στο Δημο Κομοτηνης απο τον Αντωνη Γραβανη

Τις θέσεις και τα σχέδια της παράταξής «Σύμπραξη Προοπτικής» παρουσίασε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Κομοτηνής

Με δεσμεύσεις για την επόμενη μέρα της Κομοτηνής, ζητώντας τη στήριξη όλων των Κομοτηναίων σε αυτή την προσπάθεια, πραγματοποίησε την κεντρική προεκλογική του ομιλία ο υποψήφιος Δήμαρχος Κομοτηνής κ. Αντώνης Γραβάνης το βράδυ της Τετάρτης 22 Μαΐου, στην κεντρική προεκλογική του ομιλία.
 
Ο κ. Γραβάνης τόνισε πως όσοι συγκεντρώθηκαν, δίνουν το μήνυμα   ότι αλλάζει η Κομοτηνή και ο τόπος, με την σύμπραξη όσων για να φέρουν την αλλαγή που τους αξίζει, φέρνοντας στο φως τα στοιχεία που αναδεικνύουν το Δήμο, την πόλη και τους οικισμούς, ώστε να επανατοποθετηθεί στο χάρτη του μέλλοντος.
 

Μίλησε δε για επαναφορά στην διοίκηση του δήμου Κομοτηνής: την ουσιαστική αντιπροσώπευση, με την δημοτική αρχή να έχει ευθύνη και υποχρέωση να εκφράζει τις ανάγκες των δημοτών της ενώ ο Δήμαρχος θα πρέπει να αγωνίζεται, να διεκδικεί και να συγκρούεται αν χρειαστεί με όλους, προς όφελος του δήμου και των κατοίκων του.
 
Στη συνέχεια μίλησε για τις προτάσεις του συνδυασμό για την έξυπνη πόλη, τα αδέσποτα, τις σχολικές υποδομές αλλά και τις υποδομές του δήμου, την στήριξη των οικισμών, αλλά και έργα σε όλη την έκταση του Δήμου.
 

Ο κ. Γραβάνης έκανε εκτενή κριτική τόσο στην νυν δημοτική αρχή, όσο και στην συνέχειά της, κατηγορώντας την για χτυπήματα στο πρόσωπό του, προσπαθώντας να ισοφαρίσουν τις αστοχίες τους.
 
Θεωρεί δε ότι βρίσκονται σε πανικό, σημειώνοντας πως προσπαθούν να τον στοχοποιήσουν ατέχνως, αναφερόμενος στην πρόσφατη ανταλλαγή ανακοινώσεων μεταξύ των παρατάξεων.
 

Τόνισε μάλιστα πως όλες οι παλιότερες διοικήσεις κρίθηκαν, και ήρθε η ώρα να κριθεί και η παρούσα.

Κάλεσε λοιπόν όλους τους πολίτες της Κομοτηνής να κάνουν μια νέα αρχή, πορευόμενοι στο δρόμο της ανάπτυξης και της δημιουργίας.
 
Περισσότερα στο Φύλλο του ΠτΘ της Παρασκευής

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.